Dihanje – čarobna ‘tabletka’ za vaše težave?

Kaj če bi vam rekli, da obstaja čudežna tabletka, ki odpravi vaše težave z anksioznostjo, zaprtostjo, slabo držo, zakrčenostjo mišic, bolečinami v križu ipd?

 

Bi jo z veseljem pogoltnili? Kaj pa, če vam rečem, da obstaja taka tabletka v obliki preproste vaje, ki je poleg tega se brez stranskih učinkov? Ste za? Potem berite dalje!

 

Če za vse omenjene ali podobne težave vzamemo dejansko ‘zdravilo’, pa tudi če je narejeno iz zelišč, še vedno samo zmanjšujemo simptome, ne pa vzroka!

 

Zakaj ne bi poskusili z vajo, ki bo spodbudila ‘samozdravljenje’ in ponovno ravnovesje v našem telesu? Ne boste verjeli, ampak gre za dihanje! Da, se tako banalno se sliši, ampak, ne boste verjeli, sodobni odrasli ne znamo več dihati pravilno! Kvaliteta dihanja je primerljiva s kvaliteto hrane, če ni še pomembnejša! Na dan naredimo 23.000 vdihov – predstavljajte si, da na dan naredite 23.000 grižljajev ‘junk food-a’ ali 23.000 ponovitev napačne vaje?

 

Želite razumeti zakaj je dihanje tako pomembno?

Se naučiti preproste vaje, ki bo vaša nova dnevna rutina?

Želite izvedeti, kako nepravilno dihanje v otroštvu (skozi usta) povzroči krive zobe in podolgovat obraz in slabo držo?

Vas zanima, zakaj je bolje dihati manj kot več?

 

Potem vas povabim, da si naložite brezplačni webinar o dihanju DIHAJ MANJ – DIHAJ SKOZI NOS – DIHAJ HORIZONTALNO s praktičnimi vajami! Kliknite na spodnji gumb in si zagotovite dostop!

Dihanje – čarobna ‘tabletka’ za vaše težave? Alja Malis, specialistka za gibanje
Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET?

Imate vprašanje? Kliknite na gumb in prejmite brezplačni telefonski posvet?

Želim brezplačni posvet!