Varna in učinkovita poporodna vadba v naravi

VADBA Z VOZIČKI IN NOSILKAMI V NARAVI poteka v letnem času v Ljubljanskem Tivoliju in pri Koseškem bajerju (v kolikor si je želite tudi v vašem kraju, kliknite tu.). Primerna je za vse mamice od ginekološkega pregleda dalje. Pri vadbi uporabljamo na voziček nameščene elastične trakove, ki jih priskrbimo mi. Mamice, ki pridejo z nosilkami, jih držijo v rokah (elastike). Vadbeni pripomoček je prav tako voziček oziroma nosilka. Blazin ne potrebujemo. Med vadbo večino časa hodimo in istočasno izvajamo vaje. Poglejte si video! Namen vadbe je na zabaven in družaben način na svežem zraku razgibati in okrepiti žensko telo po porodu na varen način. Vadba poteka 60 minut. V primeru slabega vremena vadba odpade. Novica se objavi tu.

 

Vadbo morate rezervirati in plačati v naprej. V primeru, da bi na prvem srečanju ugotovili, da vam ne ustreza, vam denar povrnemo v celoti. Vašo prisotnost na vadbi morate vsakokratno potrditi na številko 031 245 909 (Maja) z SMS sporočilom – ime in primek, pridem na ‘vozičkanje’ – najkasneje dve uri pred vadbo, lahko pa že dan prej. V primeru, da se vadbe nato ne udeležite in se niste odjavili, vam termin propade. Minimalno število udeleženk je tri. Odjaviti se morate najmanj 2 uri pred začetkom. V primeru premajhnega števila prijav, ste obveščeni po SMS-u, da vadba odpade (v kolikor ste se prijavili) – obisk se vam ne šteje.

Način udeležbe in plačila: 1. korak: prijava s spodnjim gumbom, 2. korak: plačilo računa, ki ga dobite na mail.

Možnosti plačil (vadba se plačuje po sklopih obiskov, ki ima določen rok trajanja):
A PAKET: 4 obiski / 6 tednov / 36eur (8eur/obisk)
B PAKET: 8 obiskov/ 10 tednov / 56eur (7eur/obisk)*
C PAKET: 16 obiskov / 12 tednov / 96eur (6eur/obisk)*

D: enkratni obisk 10eur

NOVO!
V mesecu juniju 2018 (4.6. – 25.6.) dodajamo nov termin, vsak ponedeljek ob 10:00 Koseški bajer.

V označenih opcijah dodatno pridobite 10% popust ob nakupu online programa Poporodni preporod.

Vadbo z vozički in nosilkami začnemo v letu 2018 premierno dne 4. aprila ob 10:00 v ljubljanskem Tivoliju, na promenadi (kjer so razstavljene slike). Na tej FB povezavi si lahko ogledate urnik vse do konca oktobra. Z dnem 13.4.2018 ob 10:00 odpiramo termin ob Koseškem bajerju, zbor pri lokalu Kačji pastir.

V primeru, da obiskov ne bi mogli izkoristiti v celoti (slabo vreme, konec sezone, premajhno število prijav), lahko neizkoriščeni znesek pretvorite v enakovredni popust za katerikoli online program ali darilni bon. Karta se zaradi slabega vremena ne podaljšuje, če zagotavljamo 3 termine tedensko.

Ko se prijavite s spodnjim gumbom, (če se prijavljate na vadbo z vozički) obvezno napišite, kateri cenovni paket ste izbrali A – D. Lahko pa samo zastavite vprašanje.

Termini:

PONEDELJEK – Koseški bajer SREDA – Tivoli PETEK – Koseški bajer
10:00 10:00 10:00

Raziščite še več vsebin na temo: