Varna in učinkovita poporodna vadba v naravi

VADBA Z VOZIČKI IN NOSILKAMI V NARAVI poteka v letnem času v Ljubljanskem Tivoliju in pri Koseškem bajerju (v kolikor si je želite tudi v vašem kraju, kliknite tu.). Primerna je za vse mamice od ginekološkega pregleda dalje. Pri vadbi uporabljamo na voziček nameščene elastične trakove, ki jih priskrbimo mi. Mamice, ki pridejo z nosilkami, jih držijo v rokah (elastike). Vadbeni pripomoček je prav tako voziček oziroma nosilka. Blazin ne potrebujemo. Med vadbo večino časa hodimo in istočasno izvajamo vaje. Poglejte si video! Namen vadbe je na zabaven in družaben način na svežem zraku razgibati in okrepiti žensko telo po porodu na varen način. Vadba poteka 60 minut. V primeru slabega vremena vadba odpade. Novica se objavi tu.

 

 

Vadbo morate rezervirati in plačati v naprej. Prvi obisk je brezplačen (ob predhodni rezervaciji termina in v primeru prostih mest oziroma najmanj treh udeleženk). Vašo prisotnost na vadbi morate vsakokratno potrditi na številko 031 245 909 (Maja) z SMS sporočilom – ime in primek, pridem na ‘vozičkanje’ – najkasneje dve uri pred vadbo, lahko pa že dan prej.  V primeru, da se vadbe nato ne udeležite in niste odjavili, vam termin propade. Minimalno število udeleženk je tri. Odjaviti se morate najmanj 2 uri pred začetkom. V primeru premajhnega števila prijav ali slabega vremena, ste obveščeni po SMS-u, da vadba odpade (v kolikor ste se prijavili) – obisk se vam ne šteje, obdobje karte pa se vam podaljša za en termin. V kolikor karte iz razlogov na strani Vadbene klinike ali vremena niste mogli izkoristiti pred iztekom porodniškega dopusta, lahko neizkoriščeni znesek pretvorite v enakovredni popust za katerikoli online program darilni bon ali vadbo v studiu.

Način udeležbe in plačila: 1. korak: prijava s spodnjim gumbom, 2. korak: plačilo po predračunu, ki ga dobite na mail.

Možnosti plačil (vadba se plačuje po sklopih obiskov, ki ima določen rok trajanja):
A PAKET: 4 obiski / 6 tednov / 36eur (8eur/obisk)
B PAKET: 8 obiskov/ 10 tednov / 56eur (7eur/obisk)*
C PAKET: 16 obiskov / 12 tednov / 96eur (6eur/obisk)*

D: enkratni obisk 10eur

V označenih opcijah dodatno pridobite 10% popust ob nakupu online programa Poporodni preporod.

Vadbo z vozički in nosilkami začnemo v letu 2018 premierno dne 4. aprila ob 10:00 v ljubljanskem Tivoliju, na promenadi (kjer so razstavljene slike). Na tej FB povezavi si lahko ogledate urnik vse do konca oktobra ali dlje. Z dnem 13.4.2018 ob 10:00 odpiramo termin ob Koseškem bajerju, zbor pri lokalu Kačji pastir. Vadba v mesecu juliju in avgustu ne poteka, ponovno se začne septembra 2018.

Ko se prijavite s spodnjim gumbom, (če se prijavljate na vadbo z vozički) obvezno napišite, kateri cenovni paket ste izbrali A – D. Lahko pa samo zastavite vprašanje.

Termini:

PONEDELJEK – Tivoli SREDA – koseški bajer PETEK – Koseški bajer
10:00 –  trenutno še ne poteka 10:00 10:00 – trenutno še ne poteka

Raziščite še več vsebin na temo: