Pomagali smo že več kot 5000 strankam

Individualna obravnava

Nudimo obravnavo za različne problematike. Pomagamo mamicam, odraslim, športnikom in otrokom. Vse individualne obravnave so celostne in temeljijo na NEVRO pristopu. Vedno sestavimo tudi video program vaj za domov.

Naše stranke - mnenja

V sedanjih časih se pogosto srečujemo z najmlajšimi, ki so gibalno »osiromašeni«. V našem vrtcu dajemo velik poudarek gibanju. Gibanje pa je velik pojem in zajema veliko zakajev.Da bi si lažje odgovorili na nekatera vprašanja, sem povabila specialistko za gibanje – Aljo. Povabila sem jo, ker vem, da dela na tem področju poglobljeno, zavzeto in predvsem veliko na praksi. Izobraževanje je naslovila: »Gibalni vzorci za integracijo refleksov in hemisfer v vrtcu«.Izobraževanje je bilo zanimivo, na razumljiv način razloženo, da si lažje predstavljamo povezavo med refleksi in nekaterimi težavami, ki jih imajo otroci.Tema je bila uporabna tako v zasebnem, kot na strokovnem področju. Super je bilo, da je bila vsa teorija predstavljena tudi s praktičnimi primeri. Odziv vzgojiteljic se bil zelo pozitiven. Dejavnosti, ki nam jih je Alja predstavila že pridno uporabljajo, nadgrajujejo. Hvala, Alja za pogled na gibanje z druge perspektive!

Preberi mnenje Janja Fortuna, dipl.vzg. za zgodnjo obravnavo

Eva še danes telovadi po vaših navodilih. Drža se počasi popravlja, predvsem vratnega dela in kraniofacialnega razvoja obraza. Dihanje se je izboljšalo. Pri hoji, položaju medenice in S-I sklepov pa še ni vidnih rezultatov (hodi še vedno prekomerno navznoter)Občasno lepimo usta s kineziotapingom preko noči (1-2x tedensko). Vaje za obraz, jezik, dihanje preko nosu, pravilno požiranje izvaja redno vsak dan, vaje za držo pa 2-3x tedensko. Sicer se veliko giba v naravi, obiskuje plezanje 2x tedensko in atletiko.Nadaljevali bova z rednimi vajami, nošenjem Myobrace opornice in osteopatijo.Hvala za vse nasvete in vaje, ki resnično pomagajo.

Preberi mnenje Mojca weiffenbach, fizioterapevtka

Draga Alja, kar nekaj časa je že minilo, odkar sem bila pri vas na posvetu (konec novembra) in skrajni čas je, da dam kakšen glas od sebe:) Po posvetu ste mi pripravili program za limfo in moram reči, da ste od tistega trenutka, torej skoraj 4 mesece, vsak dan z mano - jutro začnem s predpisanimi vajami (samo trikrat med tem časom jih nisem naredila, ker me ni bilo doma), naredim jih lepo počasi in v miru, vedno še kakšno dodatno (najraje imam jahača:) Zelo mi ustreza tudi suho ščetkanje - naredim si ga vsaj dvakrat na teden zvečer, potem grem v savno. Tudi taping trakove si naredim - malo kombiniram s tuširanjem s hladno vodo, ki mi je tudi zelo všeč, ker oboje naenkrat ne gre. Vsak dan kakšno uro in pol hodim, še raje malo več.In rezultati? Super! Če bi vse to vedela in delala pred dvajsetimi leti, ne bi imela nobenih težav! Noga mi manj oteka, je pa res, da sem jesen in zimo vedno prestala bolje kot ostali del leta, ker lahko nosim kompresijske nogavice; težave, to je otekanje noge, običajno nastopijo, ko se ogreje, od aprila naprej. Imam polno energije, odlično se počutim, stranski učinek valjanja po žogi je tudi čedalje bolj raven trebuh:))) Vsak dan naredim tudi vajo za brazgotine in moram reči, da se je brazgotina na trebuhu čudežno zmehčala, lahko dvignem kožo, kar prej ni šlo niti malo, nič več me ne zateguje:) Najbolj pa sem hvaležna, da ste me naučili, kako si lahko sama naredim limfno drenažo (in to kar na 3 načine!), da mi treba nikamor hoditi in si jo naredim, ko jo potrebujem oz. imam čas (običajno vsak drugi ali tretji dan). Celo zimo sem bila zdrava in polna energije, lotila sem se dodatnega študija na daljavo, skratka energije mi ne manjka:) Res sem vam iz srca hvaležna - po vsaki vaji, ko se zahvalite, se vam tudi jaz zahvalim, srečna in hvaležna, da sem vas našla! Ko je le možno, vas tudi priporočam drugim, ker imam res pozitivno izkušnjo - ne samo s programom, ampak tudi s prijaznostjo, toplino, dostopnostjo ... Hvala, ker ste v moje življenje prinesli toliko dobrega počutja in lepe energije:)))

Preberi mnenje Lejla Sirk

Obravnava za različne težave

Nudimo obravnavo za različne problematike. Pomagamo mamicam, odraslim, športnikom in otrokom. Preberite si več kako potekajo individualne obravne za posamezne težave.

Po porodu

90.00
Preberi več

Otroci

80.00
Preberi več

Več kot vadba za nosečnice

90.00
Preberi več

Hrbtenica & Medenično dno & Hiatalna hernija

90.00
Preberi več

BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET?

Imate vprašanje? Kliknite na gumb in prejmite brezplačni telefonski posvet?

Želim brezplačni posvet!