Skupinska vadba za nosečnice od maja 2023 dalje zopet poteka kot ‘SEMI INDIVIDUALNA VADBA z največ 3-4 vadečimi. 

Pravilnik vadbe: Vadba poteka zaenkrat ob sredah ob 17:00 v prostorih Vadbene klinike.

Za udeležbo na vadbi se je potrebno predhodno prijaviti na e-mail naslov info@vadbenaklinika.si in izvesti plačilo. S plačilom se zagotovi rezervacija mesta na vadbi. Vadbe se lahko udeleži največ 4 vadeče, s čimer se zagotovi intimno vzdušje in personaliziran pristop.

V primeru, da je na voljo več rezervacij in plačil, se odpre nov termin vadbe, lahko tudi popoldan, ko se prijavijo vsaj še dodatne 3 vadeče. Plačilo vadbe mora biti poravnano najkasneje do 24 ur pred pričetkom vadbe oz. do petka pred ponedeljkovo vadbo.

V primeru, da se vadbe, kljub plačilu, ne morete udeležiti, denarja ne vračamo. Pri naslednji vadnini se upošteva 20% popust, če se udeleženka ni udeležila vadbe, ki jo je plačala. Popusti se med seboj ne seštevajo in morajo biti koriščeni v roku enega meseca.

V primeru, da imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, lahko pokličete Nušo na telefonsko številko 051 223 339 ali pišite na info@vadbenaklinika.si.

CENA VADBE je 25 eur za posamezni obisk. Število mest je omejeno.

 

Bistvo naše vadbe za nosečnice ni le prilagoditev klasične ‘fitnes’ vadbe na manj ponovitev z manjšo obremenitvijo  v odsotnosti trebušnjakov in plankov, ampak je načrtno pripravljanje ženskega telesa na nosečnost in porod.

Želja vsake nosečnice je lepa nosečnost brez bolečin, ki ji sledi naravni porod in hitro okrevanje – kar je dandanes, ko nosečnica veliko sedi – relativno težko. Zato na naših vadbah primarno skrbimo za razgibavanje medenice in kolkov, odpiranje stranskih delov trupa (iščemo prostor za maternico), pravilno dihanje, krepitev trupa na ustrezen način in odpiranje porodnega kanala (ravno nasprotno sedenju).

Nosečnice pri nas vadijo po metodi Alje Malis, ki omogoča lažji naravni porod in lažje premagovanje nosečniških težav. Ne pozabite, da vadite za dva. S pravilnim gibanjem poskrbite tudi za optimalnejši razvoj in vstavo vašega dojenčka.

Alja je s pomočjo svoje metode 4.8.2018 rodila vaginalno po CR (preberite njeno Porodno zgodbo.). V svoji drugi nosečnosti, pri 39ih letih ni imela nobenih bolečin (za razliko od prve), saj je svoje telo sproti ‘vzdrževala’ s svojimi vajami, ki so vključevale raztezanje po fascialnih linijah, samo-masažne tehnike z njenimi terapevtskimi masažnimi žogicami, krepitev globokih stabilizatorjev, lahek cardio brez poskokov in posebne dihalne tehnike (medenično dihanje).

 

 

Več o sami vadbi.

Pred prvim obiskom je potreben ogled videa uvodne ure, ki ga dobite skupaj s spletno rezervacijo prvega termina.

Za nosečnice nudimo tudi terapevtsko limfno drenažo.

Preverite še aktualne DELAVNICE ZA NOSEČNICE!

Preverite tudi naš najnovejši online program CELOSTNA  NOSEČNOST, ki je rastel skupaj z Aljinim drugim trebuščkom!

Raziščite še več vsebin na temo: