Bistvo naše vadbe za nosečnice ni prilagoditev klasične ‘fitnes’ vadbe na manj ponovitev z manjšo obremenitvijo  v odsotnosti trebušnjakov in plankov, ampak je načrtno pripravljanje ženskega telesa na porod.

Želja vsake nosečnice je čim bolj naravno roditi in imeti čima manj posledic  (bolečine v medenici, križu, razmik trebušnih mišic itd) na svojem telesu ali telesu dojenčka. Želja po naravni nosečnosti in naravnem porodu je v nenaravnem svetu, kjer večino časa sedimo,  toliko bolj zahtevna. Zato na naših vadbah primarno skrbimo za razgibavanje medenice in kolkov, odpiranje stranskih delov trupa (išečmo prostor za maternico), pravilno dihanje, krepitev trupa na ustrezen način in odpiranje porodnega kanala (ravno nasprotno sedenju).

NOVO! Od 22.5.2018 do 31.8.2018 je vsak prvi obisk brezplačen! Ob nakupu karte  bo vsaka nosečnica prejela brezplačno posnetek 120 minutne delavnice Naravna nosečnost & naravni porod!

Več o sami vadbi.

Pred prvim obiskom je potreben ogled videa uvodne ure oziroma eno individualno srečanje.

Termini:

TOREK ČETRTEK
10:00* 10:00
18:00*
19:00

Ob torkih dopoldne in ob četrtkih popoldne vadba trenutno ne poteka. Vadbo obiskujete le ob vam določenih terminih oziroma po sprotnem dogovoru.

 

Izpolnite VPRAŠALNIK za nosečnice in svetovali vam bomo glede vadbe v skladu z vašimi potrebami!

 

CENIK

Pred prvim obiskom vadbe za nosečnice se je potrebno seznaniti z določenimi osnovnimi znanji glede gibanja nosečnice čez dan (drža, vstajanje, hoja, sedenje spanje, dihanje) in na sami vadbi. To lahko storite z enim individualnim srečanjem ali preprosto tako, da naročite posnetek, ki je bil narejen v ta namen. Za vse, ki kupite karto za vsaj 80 eur, je posnetek brezplačen, sicer pa zanj doplačate 10 eur (klikni zgoraj na ‘cenik’).

Ob prijavi oziroma plačilu izberete dan in uro vašega termina/ov. Prav tako dobite dostop do zaprte FB skupine, kjer se lahko dogovarjate za morebitne menjave terminov.

Ko se vam karta izteče je zaželeno, da javite, če boste z vadbo nadaljevali in vam tako držimo mesto, saj je število mest zelo omejeno. V primeru, da karto podaljšate še predno se izteče (poravnate znesek nove), vam podarimo 5% popust. Deset dni pred vašim PDP in po izteku vaše karte, lahko dokupujete obiske po znižani ceni (samo 10eur namesto 15eur) v vašem terminu ali po dogovoru.

Pred vsakokratnim začetkom vadbe za nosečnice je potrebno obvestiti vaditeljico za morebitne spremembe počutja.

Ob nakupu vsaj ene karte za 80eur dobite tudi CENEJŠO VSTOPNICO v POPORODNI PREPOROD, 90 dnevni interaktivni online program. Čaka vas 10% popust (polna cena je 67eur).

Preverite še aktualne DELAVNICE ZA NOSEČNICE!

Preverite tudi naš najnovejši online program CELOSTNA  NOSEČNOST, ki raste skupaj z Aljinim trebuščkom! V preprodaji ga dobite po polovični ceni!

Raziščite še več vsebin na temo: