Bistvo naše vadbe za nosečnice ni prilagoditev klasične ‘fitnes’ vadbe na manj ponovitev z manjšo obremenitvijo  v odsotnosti trebušnjakov in plankov, ampak je načrtno pripravljanje ženskega telesa na porod.

Želja vsake nosečnice je čim bolj naravno roditi in imeti čima manj posledic  (bolečine v medenici, križu, razmik trebušnih mišic itd) na svojem telesu ali telesu dojenčka. Želja po naravni nosečnosti in naravnem porodu je v nenaravnem svetu, kjer večino časa sedimo,  toliko bolj zahtevna. Zato na naših vadbah primarno skrbimo za razgibavanje medenice in kolkov, odpiranje stranskih delov trupa (išečmo prostor za maternico), pravilno dihanje, krepitev trupa na ustrezen način in odpiranje porodnega kanala (ravno nasprotno sedenju).

Nosečnice pri nas vadijo po metodi Alje Malis, ki omogoča lažji naravni porod in lažje premagovanje nosečniških težav. Ne pozabite, da vadite za dva. S pravilnim gibanjem poskrbite tudi za optimalnejši razvoj in vstavo vašega dojenčka.

Alja je s pomočjo svoje metode 4.8.2018 rodila vaginalno po CR (preberite njeno Porodno zgodbo.). V svoji drugi nosečnosti, pri 39ih letih ni imela nobenih bolečin (za razliko od prve), saj je svoje telo sproti ‘vzdrževala’ s svojimi vajami, ki so vključevale raztezanje po fascialnih linijah, samomasažne tehnike z njenimi terapevtskimi masažnimi žogicami, krepitev globokih stabilizatrjev, lahek cardio brez poskokov in posebne dihalne tehnike (medenično dihanje).

 

 

Več o sami vadbi.

Pred prvim obiskom je potreben ogled videa uvodne ure oziroma eno individualno srečanje.

Za nosečnice nudimo tudi terapevtsko limfno drenažo.

Termini:

Vadbo obiskujete le ob vam določenih terminih oziroma po sprotnem dogovoru.

 

Izpolnite VPRAŠALNIK za nosečnice in svetovali vam bomo glede vadbe v skladu z vašimi potrebami!

Prvi obisk je z online rezervacijo BREZPLAČEN.

Ob začetku vadbe nosečnice/po porodu se svetuje bodisi ogled posnetka uvodne ure bodisi 1x individualna obravnava (geslo za dostop do posnetka dobite na prvi uri).

Ob prijavi oziroma plačilu izberete dan in uro vašega termina/ov. Prav tako dobite dostop do zaprte FB skupine, kjer se lahko dogovarjate za morebitne menjave terminov.

Ob izteku karte, en mesec pred PDP, je možen tudi nakup posameznih obiskov. Cena tovrstnega obiska je 11€ (nametso 15€). Pred vadbo pa je potrebno preveriti število udeleženk. V primeru, da obiskov ne porabite zaradi predčasnega poroda, jih lahko pretvorite v poporodno vadbo oziroma katerokoli storitev/produkt Vadbene klinike z morebitnim doplačilom.

Pred iztekom karte je zaželeno, da javite, če boste z vadbo nadaljevali in vam tako držimo mesto, saj je število mest zelo omejeno. V primeru, da karto podaljšate še predno se izteče (poravnate znesek nove), vam podarimo 3% popust.

Pred vsakokratnim začetkom vadbe za nosečnice je potrebno obvestiti vaditeljico za morebitne spremembe počutja.

Ob nakupu vsaj ene karte v višini najmanj 64 eur dobite tudi CENEJŠO VSTOPNICO v POPORODNI PREPOROD, 12 tedenski interaktivni online program. Čaka vas 15% popust (polna cena je 67eur).

Preverite še aktualne DELAVNICE ZA NOSEČNICE!

Preverite tudi naš najnovejši online program CELOSTNA  NOSEČNOST, ki je rastel skupaj z Aljinim drugim trebuščkom!

Raziščite še več vsebin na temo: