“Draga Alja!
Vadbeno kliniko mi je verjetno en angelček vrgel z neba, ko sem v porodnišnici listala Babybook, ki je ležal na nočni omarici.
Od tistega naključja dalje ste skoraj vsak dan pri nas doma 🙂 Večkrat pomislim kako drugače bi bilo, če bi takrat zadremala… Še vedno se rada spomnim miru prvih tednov, ko sem prebirala in poslušala vaše vsebine. Bilo je tako lepo. Ob napornejših dnevih (in nočeh) ste mi bila v oporo. Vaša zgodba ob drugem porodu je navdihujoča. Kot bi vso nesrečo spremenila v eno samo moč in ljubezen do svojih otrok, sebe ter življenja. Čestitam in hvala!” Ana

 

Bistvo naše vadbe za nosečnice ni prilagoditev klasične ‘fitnes’ vadbe na manj ponovitev z manjšo obremenitvijo  v odsotnosti trebušnjakov in plankov, ampak je načrtno pripravljanje ženskega telesa na porod.

Želja vsake nosečnice je čim bolj naravno roditi in imeti čima manj posledic  (bolečine v medenici, križu, razmik trebušnih mišic itd) na svojem telesu ali telesu dojenčka. Želja po naravni nosečnosti in naravnem porodu je v nenaravnem svetu, kjer večino časa sedimo,  toliko bolj zahtevna. Zato na naših vadbah primarno skrbimo za razgibavanje medenice in kolkov, odpiranje stranskih delov trupa (išečmo prostor za maternico), pravilno dihanje, krepitev trupa na ustrezen način in odpiranje porodnega kanala (ravno nasprotno sedenju).

Nosečnice pri nas vadijo po metodi Alje Malis, ki omogoča lažji naravni porod in lažje premagovanje nosečniških težav. Ne pozabite, da vadite za dva. S pravilnim gibanjem poskrbite tudi za optimalnejši razvoj in vstavo vašega dojenčka.

Alja je s pomočjo svoje metode 4.8.2018 rodila vaginalno po CR (preberite njeno Porodno zgodbo.). V svoji drugi nosečnosti, pri 39ih letih ni imela nobenih bolečin (za razliko od prve), saj je svoje telo sproti ‘vzdrževala’ s svojimi vajami, ki so vključevale raztezanje po fascialnih linijah, samomasažne tehnike z njenimi terapevtskimi masažnimi žogicami, krepitev globokih stabilizatrjev, lahek cardio brez poskokov in posebne dihalne tehnike (medenično dihanje).

 

 

Več o sami vadbi.

Pred prvim obiskom je potreben ogled videa uvodne ure, ki ga dobite skupaj s spletno rezervacijo prvega termina.

Za nosečnice nudimo tudi terapevtsko limfno drenažo.

Termini:

Vadbo obiskujete le ob vam določenih terminih oziroma po sprotnem dogovoru.

 

Izpolnite VPRAŠALNIK za nosečnice in svetovali vam bomo glede vadbe v skladu z vašimi potrebami!

Prvi obisk je z online rezervacijo BREZPLAČEN v kolikor vam vadba ne bi ustrezala.

Ob začetku vadbe nosečnice/po porodu se svetuje bodisi ogled posnetka uvodne ure bodisi 1x individualna obravnava (posnetek dobite na Google koledar povezavi, ko rezervirate prvi termin).

Ob prijavi oziroma plačilu izberete dan in uro vašega termina/ov.

Ob izteku karte, en mesec pred PDP, je možen tudi nakup posameznih obiskov. Cena tovrstnega obiska je 11€ (nametso 15€). Pred vadbo pa je potrebno preveriti število udeleženk. V primeru, da obiskov ne porabite zaradi predčasnega poroda, jih lahko pretvorite v poporodno vadbo oziroma katerokoli storitev/produkt Vadbene klinike z morebitnim doplačilom.

Pred vsakokratnim začetkom vadbe za nosečnice je potrebno obvestiti vaditeljico za morebitne spremembe počutja.

Ob nakupu vsaj ene karte v višini najmanj 80 eur dobite tudi CENEJŠO VSTOPNICO v POPORODNI PREPOROD, 12 tedenski interaktivni online program. Čaka vas 15% popust (polna cena je 67eur).

Preverite še aktualne DELAVNICE ZA NOSEČNICE!

Preverite tudi naš najnovejši online program CELOSTNA  NOSEČNOST, ki je rastel skupaj z Aljinim drugim trebuščkom!

Raziščite še več vsebin na temo: