Akcija!

Celostna nosečnost

67.00 33.00 -(Velja do 29 Sep 18)

V PREDPRODAJI! To ni le vadbeni program, to je način življenja in mišljenja nosečnice, ki bi rada doživela najlepše obdobje v svojem življenju, ga preživela brez bolečin in rodila naravno v korist sebe in otroka.

Opis

KAKO SE JE VSE ZAČELO..

Holistični program Celostna nosečnost je začel nastajati z nastopom moje druge nosečnosti. V prvi nosečnosti, ko sem komaj delala moje prve korake k mojemu novemu življenjskemu poslanstvu (izpit za osebnega trenerja) še nisem vedela, kako pomembno je, da se ženska v nosečnosti informira in pripravlja na porod ter da skrbi, kaj se dogaja z njenim telesom predvsem skozi ustrezno gibanje in tudi prehrano.

Pri meni je preveliko sedenja (izobraževanja, priprave na izpit – kar sicer danes ni več izgovor) privedlo do bolečin v medenici (ki so se vlekle zaradi neustreznega zdravljenja še eno leto po porodu), nepriprave in neinformiranost o porodih v porodnišnicah pa do fetalnega distresa in urgentnega carskega reza (pa sem obiskovala šolo za starše). Ta izkušnja mi je sicer dala veliko priložnosti za raziskovanje in pomoč drugim mamicam, vendar sem sama pri sebi vedno govorila, da če bom še kdaj noseča, bo vse popolnoma drugače. In tako se je tudi zgodilo.. Rok sem imela v začetku septembra 2018. Rodila pa sem že 4.8.2018! Preberi mojo Porodno zgodbo!

Posnet je poplnoma ves material, le video, ki je bil sneman na dan, ko mi je odtekla voda, še ni obdelan. Sicer pa je program obogaten tudi z video blogi (vlogi) posnetimi za portal Babybook, povzeto znanje z ogromno porodnih knjig, strokovnih člankov ter z obiskov delavnic za pripravo na porod in individualnih srečanj z nekaj dulami. Ena izmed njih me je tudi osebno spremljala v nosečnosti in pri porodu. V tem programu odkrivam resnice, ki jih sicer nisem izvedela ne pri ginekologu ne v šoli za starše..

Z nakupom tega programa v predprodaji dobite dostop do aktualno naloženih vsebin, hkrati pa boste za polovično ceno dobili kompleten program, ki se sproti nalaga, najkasneje do 15.8.2018. Vsak teden je naloženo nekaj novega! Vsebina, ki je dostopna trenutno, popolnoma zadostuje, da spremenite svoj način gibanja, sedenja, prehranjevanja in pogled na porodno bolečino.

KAJ JE BISTVO PROGRAMA?

 1. Kako lahko z ustreznim gibanjem v nosečnosti (in vadbo), samomasažo in potencialno kraniosakralno osteopatijo dosežemo ravnovesje delovanja mišic medeničnega dna, diafragme, ligamentov maternice, naravnanost medeničnih kosti, da ne omejimo otroka pri optimalnem gibanju in spuščanju ter posledično  preprečimo tudi nosečniške bolečine ali druge težave matere in dojenčka.
 2. Kako se pripravimo na porod, da ne pademo v medikalizirano rutino porodnišnic civiliziranih družb, ki velikokrat vodi v zastoj poroda, velik stres otroka in kirurške zaključke, ki imajo dolgotrajen vpliv na mati in otroka.

KAJ VSEBUJE PROGRAM?

 • Vadbene videe, ki osvobajajo medenico, dajejo prostor maternici, odpirajo porodni kanal in pripravljajo telo na trebušček, povečane prsi in porod – razdeljene po trimestrih
 • Vadbene videe, ki specifično obravnavajo preventivo bolečin v križu, bolečin v medenici, v stopalih, diastazo rektusov (razmik trebušnih mišic)
 • Video, kako si same preverimo diastazo rektusov v nosečnosti.
 • Videe ustreznega gibanja skozi dan, kako dvigujemo starejše otroke, kako spimo, kako hodimo, kako gospodinjimo
 • Videe, kako si s samomasažo z žogicami, lahko sprostimo napetosti v hrbtnih mišicah, celo presredku..
 • Video, kako mišica psoas sodeluje pri porodu in kako jo sproščamo v nosečnosti.
 • Video, kako varno razgibamo telo, če imam predpisan počitek oziroma ležanje.
 • Video, kako si z vadbo lahko pomagamo pri obračanju medenične ali posteriorne lege otročka.
 • Video, zakaj dejansko pride do prezgodnjih popadkov in kako si lahko pomagamo (je del delavnice).
 • Video bloge (vloge) s koristnimi nasveti o slabosti, škodljivosti folne kisline, ultrazvokih, neukrotljivi lakoti, hemoroidih, povečanju stopal, težavami z mehurjem, sladkorjem v krvi in še in še
 • Posnetek delavnice Naravna nosečnost & naravni porod (2 uri) – ki jo lahko kupite tudi samostojno.
 • Program spremljajo vsebine, kot so: upravljanje z bolečino med porodom, kaj je pomembno za dojenčka in mamo takoj po porodu, porodni načrt, seznam za dojenčka, seznam za v porodnišnico, kaj je pomembno za dojenje in še veliko več.
 • Dostop do moje knjižnice porodnih filmov, knjig, tujih porodnih delavnic
 • Izvedele boste vse, kar morate vedeti o epiduralni analgesiji, umetnih popadkih, epiziotomiji, rojevanju v vodi, vaginalnem rojevanju po predhodnem carskem rezu, o različnih pristopih v slovenskih porodnišnicah, o možnih zapletih med porodom..
 • Video intervju o dojenju.*
 • Vprašalnik za porodnišnice
 • Porodni načrt
 • Video s tipičnimi napakami izvedbe posameznih vaj
 • Dodatni plesni ‘kardio’ video.
 • Zaprta FB skupina za podporo

Opomba* kar je označeno z zvezdico še ni bilo dodano v program. Verjetno se bodo dodale še nove vsebine, ki niso opisane.

V PREPRODAJI VAM NUDIM 100% GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO. V KOLIKOR S PROGRAMOM NE BI BILI ZADOVOLJNI, VAM V ROKU 30 DNI OD NAKUPA VRNEMO DENAR V CELOTI.

Zaupa nam tudi Drogerie Markt, kjer se naši produkti nahajajo tudi v Knjižici ugodnosti za nosečnice in mamice ter Babybook, kjer objavljajo naše članke in video bloge za mamice in nosečnice.

KJE SE PROGRAM NAHAJA IN KAKO SE DO NJEGA DOSTOPA?

Ko naročite program in ga poravnate, dobite preko vašega gmaila dostop do programa (najkasneje v roku 24 ur), ki se nahaja v ‘spletnem oblaku’ google drive. Za oglede videov potrebujete internet. Program je dosegljiv za nedoločen čas.

BLOGI NA TEMO NOSEČNOSTI

POPUSTI NA DRUGE PROGRAME IN PRIPOMOČKE:

Znotraj programa dobite kode za popuste na morebitne vadbene pripomočke ali druge online programe. Prav tako pa

Oboje uporabljam tudi sama.

DRUGE AKTIVNOSTI ZA NOSEČNICE NA VADBENI KLINIKI

 1. Vadba za nosečnice v mini skupinah
 2. Individualna obravnava
 3. Delavnica Naravna nosečnost &  naravni porod
 4. Brezplačni filmski večeri (gledamo porodne filme – objavljeno kot dogodki na FB Vadbena klinika z Aljo Malis)
 5. Priprave na porod v okviru delavnic dule (vprašati)