nika-luna-4m_1

Skupinska vadba za nosečnice od maja 2021 dalje poteka kot ‘SEMI INDIVIDUALNA VADBA z največ tremi vadečimi. Vadbo vodi Alja Malis. Semi individualna vadba je ‘hibrid’ med individualno obravnavo in skupinsko vadbo.

CENA VADBE je 25 eur za posamezni obisk oziroma 60 eur za 3 zaporedne obiske (20 eur na obisk). Število mest je omejeno. Za več informacij o prostih terminih pokličite na 041/660-687 ali pišite na info@vadbenaklinika.si.

Vadbe se lahko udeležite 6 tednov po porodu (po ginekološkem pregledu) ali se je poslužite kot nadaljevanje individualnih srečanj  ali v kombinaciji z online programom POPORODNI PREPOROD . Prav tako izvajamo vadbo za mamice v naravi.

Vadba po porodu  se na vsaki vadbeni enoti enakomerno dotakne krepitve globokih stabilizatorjev vključno z mišicami medeničnega dna, razgibavanja mišic in sklepov, samomasažnih tehnik, sprostitvenih tehnik, lahkega cardio treninga brez poskokov, pri čemer je stopnja zahtevnosti prilagojena vsaki posameznici. Poslužujemo se pripomočkov kot so TRX, vibracijska palica , velika ali mala žoga, samomasažne žogice, kettlebell.. in jih povezujemo v dinamičen trening, kjer je vedno na prvem mestu kvaliteta gibov pred kvantiteto.

Vadba poteka z dojenčki ali brez. V kolikor so dojenčki prisotni, jih občasno tudi vključimo v vadbeni proces. Vadba je zaenkrat namenjena mamicam.

Vadba poteka 55 minut.

Ob koncu je možno lepljenje kinezio trakov, a le ob predhodni najavi.

Raziščite še več vsebin na temo: