nika-luna-4m_1

Skupinska vadba po porodu od maja 2021 dalje poteka kot ‘SEMI INDIVIDUALNA VADBA z največ tremi vadečimi – po dogovoru. Semi-individualna vadba je ‘hibrid’ med individualno obravnavo in skupinsko vadbo.

CENA VADBE je 25 eur za posamezni obisk.  Število mest je omejeno. Za več informacij o prostih terminih lahko pokličete Nušo na telefonsko številko 051 223 339 ali pišite na info@vadbenaklinika.si.

 

Vadbe se lahko udeležite 6 tednov po porodu (po ginekološkem pregledu) ali se je poslužite kot nadaljevanje individualnih srečanj  ali v kombinaciji z online programom POPORODNI PREPOROD . Prav tako izvajamo vadbo za mamice v naravi.

Vadba po porodu  se na vsaki vadbeni enoti enakomerno dotakne krepitve globokih stabilizatorjev vključno z mišicami medeničnega dna, razgibavanja mišic in sklepov, samomasažnih tehnik, sprostitvenih tehnik, lahkega cardio treninga brez poskokov, pri čemer je stopnja zahtevnosti prilagojena vsaki posameznici. Poslužujemo se pripomočkov kot so TRX, vibracijska palica , velika ali mala žoga, samom-asažne žogice, kettlebell.. in jih povezujemo v dinamičen trening, kjer je vedno na prvem mestu kvaliteta gibov pred kvantiteto.

Vadba poteka z dojenčki ali brez. V kolikor so dojenčki prisotni, jih občasno tudi vključimo v vadbeni proces. Vadba je zaenkrat namenjena mamicam.

Vadba poteka 55 minut.

Ob koncu je možno lepljenje kinezio trakov, a le ob predhodni najavi.

Raziščite še več vsebin na temo: