Pošiljanje in dostava:
– Čas dobave: Naročeno in plačano blago odpošiljamo vsak delovni torek in četrtek. V primeru da kupljenih izdelkov nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo in dobavimo v najkrajšem možnem času, največkrat 5-10 dni ali vam na vašo željo vrnemo kupnino. Potrdilo o plačilu vam pošljemo na dan, ko odpošiljamo naročila.
– Strošek poštnine poravnate dostavljavcu (Pošta Slovenije) ob prejemu pošiljke in ni vštet v ceno izdelka. Ob naročilu do teže 500g je predvidena cena poštnine 2,6€. (Cenik prenosa denarja si lahko ogledate na strani posta.si (Mali poslovni paket do 500g ali Poslovni paket do 2kg). Cenik velja samo za področje Slovenije, v tujino ne dostavljamo.
– Pogoji brezplačne dostave
Če je naročilo višje od 80€ vam podjetje Vadbena klinika krije strošek dostave.
– Prevzem pri lastniku trgovine
V primeru osebnega prevzema pri lastniku trgovine dodatnih stroškov ni. Potrebno pa se je predhodno dogovoriti za datum in uro prevzema.
– Vračilo izdelkov: Kupnine za online programe in fizično vadbo ne vračamo. Nepoškodovane in nerabljene izdelke lahko vrnete v roku 14 dni od prejema. Pošljete jih na naslov Knezova 23, Ljubljana. Paketu, ki ga pošljete na vaše stroške, dodate dopis s kopijo računa in podatki za nakazilo vračila. Znesek vam bo povrnjen v roku 14 dni.

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev skladno s 43.č členom ZVPot. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Način uporabe online programov:

  • Prodajamo dostop do online programov. Online programi so avtorsko zaščiteni in last Vadbene klinike. Online programov si zato ne morete naložiti na vaše naprave. Dostop je strogo prepovedano deliti z drugimi osebami.
  • Vadba po online programih je na vašo lastno odgovornost.
  • Noben nasvet v online programih ni nasvet zdravnika ali fizioterapevta. Če o določeni vaji niste prepričani, se posvetujte s svojim zdravnikom oziroma fizioterapevtom.

Izjava o varovanju osebnih podatkov

Varovanje podatkov in zasebnost:
Zavedamo se pomembnosti varovanja osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Podatke, ki jih pridobimo ob registraciji, uporabljamo za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. Pridobljenih podatkov brez vašega privoljenja, ne bomo posredovali tretjim osebam. Ob registraciji zbiramo naslednje podatke: ime in priimek, naslov, e-mail in telefonsko številko. Če želite, da vaše podatke izbrišemo, nam to prosim sporocite.

Komunikacija:
Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti:
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori:
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@vadbenaklinika.si ali po klasični pošti na naslov:
Alja Malis, Vadbena klinika, Knezova 23, 1000 Ljubljana
Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Pravno obvestilo:
Spletna trgovina, vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Dostopnost informacij:
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja; kontaktne naslove; bistvene značilnosti blaga oziroma storitev; dostopnost izdelkov; pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve; vse cene jasno in nedvoumno določene; način plačila in dostave; časovno veljavnost ponudbe

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja:
Splošni pogoji poslovanja trgovine vadbena klinika so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine.
S spletno trgovino upravlja Alja Malis sp, Vadbena klinika ., Knezova 23, 1000 Ljubljana., v nadaljnjem besedilu ponudnik.
Uporabnik postane vsaka fizična ali pravna oseba, ki preko spletne trgovine odda naročilo ali se prijavi kot nov član. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

Cene:
Vse cene v spletni trgovini so navedene v EUR (evrih) in ne vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo ob potrditvi naročila s strani ponudnika. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil.

Način plačila:
1.) Plačilo preko : Paypall
2.) Plačilo po predračunu: Predračun plačate z plačilnim nalogom na pošti ali banki. Blaga ne odpravimo dokler ni potrditve nakazila na račun. V primeru večjih količin, si pridržujemo pravico zahtevati od stranke plačilo po predračunu, v nasprotnem primeru lahko izdelavo naročila zavrnemo.

Postopek nakupa:
1. Prejeto naročilo: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje.
2. V Obdelavi: V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da poklice uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom “V obdelavi” nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.
V primeru nakupa online programov, je potreben z naše strani fizičen vnos vašega maila v platformo. Zavezujemo se, da boste dostop do programa dobili najkasneje v roku 24 ur od nakupa oziroma, ko bo plačilo razvidno v naši spletni banki.
3. Blago odposlano: Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim racunom in morebitnimi navodili.

Dobavni rok:
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih (1-4 delovnih dni). Po oddaji naročila boste prejeli sporocilo z kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom.
V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

POSEBNO OBVESTILO: V času od 4.8.2018 do 31.8.2019 fizične pripomočke odpremljamo le ob torki in četrtkih (porodniška).

Varnost:
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam to prosim javite na email naslov info@vadbenaklinika.si
Podatki podjetja

Vadbena klinika d.o.o.

Knezova 23

1000 Ljubljana

Davčni zavezanec- NE