Uživati moramo sonce! Več sonca (biofotonov) ima hrana, bolj je zdrava.
Kaj je dejansko GLAVNI problem procesirane hrane?
Če bi merili hrano s foničnim optičnim čitalcem, bi videli, da industrijska hrana nima fotonov (osnovnih delcev svetlobe) za razliko od hrane, ki je nastala v naravi kot produkt fotosinteze.

Fotosinteza je proces, kjer rastline s pomočjo sonca in CO2 ustvarjajo hrano in s tem postanejo hrana tudi za nas in živali, ki jih jemo.
Če naša prehranjevalna veriga ne temelji na soncu, vnašamo v telo mrtvo hrano, ki v telesu povečuje protone oziroma pozitivni naboj oziroma pH oziroma zakisanost oziroma vnetje, ker zmanjšuje negativni naboj oziroma enosmerni električni tok (kot ga imajo vsa živa bitja in sonce).
Hrana je elektromagnetna svetlobna bar koda za naše mitohondrije.
Naše celice delujejo primarno na sončno svetlobo oziroma elektrone.
Procesirana hrana oziroma hrana, ki ima drugačno sončno kodo kot je v kraju, kjer živimo, vodi v počasen propad.
Če ne bomo uživali hrane, ki ne vsebuje svetlobe (biofotonov), se nam slabo piše!
Nehajmo že preštevati kalorije in se ‘kregati okoli beljakovin, OH in maščob!
Najbolj ključna je za nas tista hrana, ki ima fotone in ki je zrastla v našem lokalnem svetlobnem oziroma sončnem okolju.
Naše celice oziroma natančneje mitohondriji v njih ustvarjajo energijo le iz elektronov (ne iz OH ali beljakovin ali maščob direktno) in le te dobimo v hrani, ki je nastala kot posledica fotosinteze (sonce! sonce! sonce!)
ALI oziroma direktno preko sončne svetlobe in ozemljevanja!
Zdaj vemo zakaj je pomembno uživati BIO hrano!
Želiš izvedeti več o cirkadiani prehrani? Naloži si bre6zplačni modul programa SVETLOBNI DNK!
