Poporodni preporod

Edini 12 tedenski strokovni in interaktivni program za ženske po porodu, ki želijo preporod lastnega telesa in osvojiti način gibanja, ki ne povzroča bolečin.

Naše stranke - mnenja

Program mi je popolnoma spremenil odnos do vadbe in kaj ta pravzaprav pomeni za naše telo. Da so raztezne vaje prav tako pomembne (če ne še bolj) od treningov za moč, da trebušnjaki kjer krivimo hrbtenico niso ok, in da obstaja veliko prijetnejših alternativ. Všeč mi je da ne potrebuješ varstva, saj lahko vajo narediš mimogrede, ko se na tleh igraš z otrokom. Zelo praktično. In tudi zelo pomembno, saj je vprašanje koliko časa bi mame z dojenčki sploh zdržale s programom, ki zahteva določeno organiziranost dneva okoli treningov. Izredno pregledno z jasnimi navodili, platforma je odlična. Najbolj mi je pa všeč to, da imam sedaj pri vadbi popolnoma drug cilj- lepo držo in vitalnost, in razumevanje kako si lahko pomagam po dolgemu dnevu prisilne drže. Iskreno povedano, sem na začetku kar malo dvomila v napredek. Vaje so izgledale preveč preproste. Ampak res delujejo :)

Preberi mnenje Mamica Špela

Ogledala sem si kar nekaj video posnetkov, poskusila vaje in odkrito rečeno sem vesela, ko vidim, da so poudarki na bistvenih stvareh…. drža telesa, metabolizem, poporodnih težavah in pomoči ženskam pri vzpostavitvi normalne ” aktivnosti” že samo ob gospodinjskih opravilih. Čestitam! Namreč zato, ker ste združila modern način življenja, multifuncionalnost ženske vloge v današnjem svetu, ob katerem vedno znova primanjkuje časa , da ženske poskrbimo same zase, in vsakodnevno aktivnost, ki jo lahko ob ” pravilno” izvedenih gibih ” izrabimo” sebi v prid. Pohvala z moje strani in z veseljem bom spremljala nove ideje še naprej!!!

Preberi mnenje KATARINA GALIČ JERMAN, DR. MED., SPECIALISTKA GINEKOLOGIJE IN PORODNIŠTVA TER MATI

Kot mamica in kot profesionalka, ki se pri svojem delu srečujem z ženskami, ki imajo nepravilnosti trebušne stene, Aljin program iz srca priporočam. Njene usmeritve so korektne, strokovno utemeljene in ženskam predstavljene na prijeten način. In kar šteje največ – rezultati so vidni.

Preberi mnenje ANJA JOVANOVIČ KUNSTELJ DR. MED., SPECIALISTKA SPLOŠNE KIRURGIJE, MAMA TREH OTROK

Poporodni preporod

67.00

Celostna nosečnost

67.00

Funkcionalno medenično dno

67.00

6 tedenski spomladanski vadbeni detox

Original price was: €99.00.Current price is: €46.00.

30 dnevni NEVRO vadbeni izziv za pomlajevanje

69.00

Odkleni vratno grbo

67.00

VAGUS & STRES – Trening avtonomnega živčevja

67.00

Jungle Kid – Pametni razvoj otroka

67.00

DELAVNICA SEDENJE & DIGITALNA DEMENCA

Original price was: €60.00.Current price is: €29.00.

Revolucija / Popoln trening s prožno vibracijsko palico

66.00

Terapevtske masažne žogice + Posnetki samo-masažnih vadb ‘Resetiraj se’

67.00

‘Nazaj v šolo’ spletna gibalnica 2023

99.00

Endometrioza

49.00

BREZPLAČNI TELEFONSKI POSVET?

Imate vprašanje? Kliknite na gumb in prejmite brezplačni telefonski posvet?

Želim brezplačni posvet!