Revolucija / Popoln trening s prožno vibracijsko palico

66.00

Skupek video delavnic in predavanj, ki prikazujejo, kako so civiliziranemu človeku njegove gibalne navade postale ‘normalne’ in jih zato ne prepoznava več kot škodljive, saj so prisotne povsod – s konkretnimi rešitvami.

PAKET VSEBUJE:

 1. Vibracijsko palico (iz steklenih vlaken, dolžina: 160 cm, ima 27 cm dolg ročaj na sredini palice, teža: 0,75 kg, barva: rdeča ali modra)
 2. Vadbeni sistem (kot opisano v nadaljevanju)

Za vse moje stranke, KI ŽE IMATE VIBRACIJSKO PALICO in bi želeli samo vadbeni sistem, ga lahko kupite s kodo za 50% popust SAMOTRENING50.

VADBENI SISTEM REVOLUCIJA JE SESTAVLJEN IZ ŠTIRIH TRENINGOV:

 1. 2x Popoln trening 35 min (mobilnost, elastičnost, moč, stabilnost, propriocepcija, vibracije)
 2. Trening za diastazo rektusov in medenično dno (primeren za mamice po porodu, tudi za seniorje)
 3. Popoln trening 2 (v naravi)*
Opomba* – z zvezdico označeni videi bodo kmalu dodani v mapo kupljenih videov. (Dostop do videov je trajen, sčasoma se lahko dodajo dodatni videi.)

Naše telo deluje kot celota. Zato ga moramo tu trenirati/razgibavati tako. Popoln trening naslavlja tako optimalno delovanje fascij (elastičnost), kot mišic (moč in stabilnost) in istočasno razvija propriocepcijo – občutek za gibanje telesa v prostoru.

Popolni trening najdete tudi v online programu TRENING FASCIJ & VRELEC MLADOSTI (ki ga ob nakupu tega izdelka lahko kupite 20% ceneje).

KAJ JE VIBRACIJSKI TRENING?

 • Za razliko od treningov, ki temeljijo na krepitvi mišic preko dvigovanja bremen, vibracijski trening temelji na krepitvi mišic preko vibracij, ki nimajo škodljivih učinkov na telo. (Ko ste preutrujeni, vibracijske palice enostavno ne morete zanihati.) To pride še posebej prav, ko je telo na nek način prizadeto (bolečine v križu, uhajanje urina.. ipd) in ni zmožno dvigovati bremen, celo lastna telesna teža je lahko ovira.
 • Vibracije so hitra in učinkovita stimulacija za re-aktivacijo globokih mišic trupa (vključno z mišicami medeničnega dna in globoko trebušno mišico), saj le-te zaradi bolečine ne delujejo več pravilno. Bolečina je faktor, ki spremeni motoriko teh mišic. To pomeni, da se ne vključijo nekaj milisekund pred vsakim gibom in zato ne morejo zaščititi ter stabilizirati vaše ‘baze’ – trupa. Dolgoročno to vodi do kompenzatornega reševanje problema s pomočjo drugih mišic in posledično do še več težav in bolečin.
 • Velika prednost vibracijskega treninga je v tem, da rekrutira 100% vsa mišična vlakna, medtem ko standardne oblike vadbe aktivirajo le 40% – 60% vlaken.
 • Zaradi visoke frekvence vibracij se znantno pospeši limfni sistem, ki odplakuje nečistoče in odpadne snovi iz mišic in telesa ter s tem tudi vzpodbuja delovanje imunskega sistema. Regeneracija tkiv je tako hitrejša, staranje pa počasnejše. (Več na povezavi)

KAJ JE TRENING FASCIJ IN PROPRIOCEPCIJE?

 1. Kaj so fascije?
 2. Kaj je propriocepcija?
 3. Kaj je trening fascij?

Fascije so tridimenzionalno kolagensko ogrodje našega telesa, ki ohranja elastičnost (hidracijo) samo z gibanjem. Fascije ljubijo odbojno gibanje, vibracije in celostne gibe, ki zajemajo celotne mišične verige. Klasični treningi, ki temeljijo na x številu ponovitev določenega giba (na primer upogib trupa) niso način, ki bi naslavljal in gojil elastične lastnosti fascij.

Do programa boste brezčasno dostopali preko spletnega oblaka google drive. Imate vprašanje? pišite nam na info@vadbenaklinika.si