Akcija!

Mini elastika za stopala (hallux valgus)

10.00 8.00

Mini elastika za stopala omogoča optimalnejšo poravnavo nožnih palcev pri izvajanju korekcijski vaj za stopala, kar je ključen element uspešnosti teh vaj.

Ni na zalogi

Opis

 

V okviru programa ZDRAVA STOPALA imamo tudi vaje za neljub pojav ukrivljenega nožnega prsta oziroma hallux valgusa. Ker je pomembno, da sta nožna palca pri izvajanju korekcijskih vaj v čim bolj poravnanem položaju, potrebujemo zunanjo pomoč, najlažje v obliki elastike. Do sedaj smo vedno zavijali malo večje elastike, kar ni bilo ravno najbolj praktično, od sedaj naprej pa bodo izvedebe teh vaj sila enostavne.

Tudi, če nimate hallux valgusa, je bolj priporočljivo, da vajo ŠTEMPILJKA (‘short foot’) izvajate z elastiko, ker praktično ni odraslega človeka, ki bi imel nožni palec v optimalni poravnavi, torej da bi stopalo imelo obliko ledvičke, kot je to pri malčkih. Pred kratkim sem tudi napisala blog, kjer pojasnujem, kako brez ustrezne poravnave nožnega prsta ne moremo (med drugim) do optimalnih mišic zadnjice in zakaj je to tako pomembno! Lahko si preberete več tu.

Več o programu ZDRAVA STOPALA.