Frekvenčni obliž

36.90

Frekvenčni ali kvantni obliž ima vtisnjeno posebno frekvenco, ki našemu telesu, ki je prav tako energetskega izvora, pomaga uravnovesiti lastno biopolje, kar je pogoj za dobro počutje in zdravje.

4 na zalogi

Šifra: 0000000002 Kategorija:

Znanost je že leta 1992 dokazala, da človek ustvarja oziroma je biopolje energije. Ko to polje ni v ravnovesju, nastopijo slabo počutje, bolečine in zdravstvene težave. Svoje energetsko polje lahko uravnovesimo s frekvenčnimi obliži.

Moč frekvenc je v prejšnjem stoletju prepoznala tudi sodobna medicina in razvila frekvenčne aparate, kot so magnetno obsevanje, laserji in tens, ki se uporabljajo pri fizioterapijah po poškodbah in operacijah.

Človek je vibracijsko bitje.

Strokovnjakom in zdravnikom v ZDA pa je s pomočjo najsodobnejše nanobiotehnologije uspelo frekvence vprintati v majhne silikonske obliže, ki si jih preprosto nameščate sami. Frekvenčne obliže lahko uporabljate tako kurativno za lajšanje in odpravljanje različnih težav, kot preventivno za ohranjanje hormonskega, energijskega in čustvenega ravnovesja.

V obliž so vtisnjene frekvence zemlje.

Pri nas lahko naročite:

  1. obliže proti stresu in anksioznosti ter za boljše spanje B.E.WELL
  2. obliže HARMONY za pomoč pri uravnavanju hormonskega oziroma menstrualnega cikla in menopavze
  3. obliže RECOVERY za pomoč pri upravljanju z bolečinami, regeneracijo, kroničnimi vnetji, energetskimi blokadami

V opombe naročila napišite, katere obliže naročate, če tega ne boste navedli, se smatra, da naročate B.E.WELL obliže.

V KOLIKOR ŽELITE NAROČITI UGODNEJŠI PAKET OBLIŽEV, KLIKNITE TU.

Obliži B.E.WELL so mi takoj po namestitvi izboljšali spanje. Pri sledenju spanja s pametno uro nisem nikoli uspela preseč 86%, z obližem pa sem takoj dosegla 92% in vse kategorija spanja ‘zeleno’ (optimalno), česar pred tem ne pomnim, ne glede na to, kaj vse sem probala. Umirjajo me tudi čez dan in pomagajo lajšati mojo anksioznost. Uporablja pa ga tudi moj starejši sin (9 let), ki ima občasno težave s spanjem. odkar uporablja obliž, je spanje odlično. Prav tako mi je obliž RECOVERY odpravil močan glavobol, ki se mi ponoči samo še stopnjuje v roku dveh minut po aplikaciji. Zaradi teh presenetljivo dobrih učinkov,  sem jih umestila v spletno trgovino naše klinike.  Alja Malis

Obliži so primerni tudi za otroke, dojenčke in nosečnice. Pri otrocih se odlično dopolnjuje z našo terapijo pri težavah kot so hiperaktivnost, izbruhi jeze, motnje pozornosti, avtizem, alergije, kronična vnetja in težave z dihanjem skozi nos.

Nosečnicam prav tako v kombinaciji z našimi programi pomagajo lajšat težave kot so nosečniški išias, bolečine v medenici, utrujenost, težave z limfo in med porodom za lajšanje bolečin.

Odlično so se izkazali tudi proti neplodnosti.

Po porodu se obliži lahko uporabljajo:

  • Pri korekciji diastaze rektusov (spodbuja tvorbo kolagena)
  • Pri brazgotini carskega reza
  • Za lažje dojenje
  • Pri poporodni depresiji
  • Za boljše spanje dojenčka in mame
  • Pri kolikah dojenčka, rast zobkov..

Obliži se preprosto namestijo preprosto kot otroški tatoo. Ob nakupu prejmete tudi navodila kako in kam jih namestiti.

V paketu je 6 obližev. Obliž drži od 4-10 dni ali več, odvisno kako in kam ga namestite, potem pa se sam izbriše. Frekvenca lahko še nekaj časa ostaja.

Če želite izvedeti več o uporabi obližev ter študijah, pišite na info@vadbenaklinika.si

Ali preberite VEČYT lista kratkih videov (farmacevtov, zdravnikov) v hrvaščini.