KNEZOVA 23, LJUBLJANA

PARKING:

1. OPCIJA: Vzdolž celotne Knezove ulice na desni strani ob (in ne na) pločniku. Prosimo, da ne parkirate na dovozu Knezova 25!

2. OPCIJA na sesednji Beljaški slepi ulici. (glej spodnji zemljevid oznako z rdečo puščico). Po Knezovi se vrnete na začetek ulice in zavijete 2x levo. Na Beljaški lahko parkirate desno vzdolž ceste, levo pred bloki ali na koncu ulice (rahel ovinek desno, kjer se odpre nekaj parkirnih mest – rumen križec na zemljevidu). Do Knezove 23 pridete potem peš po bližnjici skozi prehod (označen z rdečim križcem, na zemljevidu in na sliki spodaj).

Vhod na Knezovo 23. Ko vstopite na dvorišče, poiščete druga (zadnja) vrata (levo) – sledite oznakam ‘Vadbena klinika’.

inkedzemljevid_li-2

Rdeča puščica prikazuje 2. opcijo parkiranja na sosednji Beljaški ulici, rdeč križec označuje prehod na Knezovo in rumena križca prikazujeta označena brezplačna parking mesta na koncu obeh slepih ulic. (Opomba, od 1.9.2019 dalje se na Knezovi lahko parkira samo vzdolž ulice, žal pa je parking na koncu ulice dobil zapornico.)

img_20181020_170752_li

Rdeča puščica prikazuje prehod z Beljaške na Knezovo ulico. Rumena prikazuje pot do označenih brezplačnih parkirnih mest na koncu Beljaške (sosednje) slepe ulice.