NAVODILA OB NAKUPU ONLINE PROGRAMOV

 

  • POPORODNI PREPOROD

Hvala za zaupanje in nakup programa! Program lahko spremljate na dva načina, preko zaprte  FB skupine in/ali preko ‘spletnega oblaka’ google drive. Na mail boste dobili še en mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, s katerega vam bo poslan dostop do programa. Zato obvezno poglejte tudi v spam! V tej mapi boste našli vsa nadljna navodila med drugim tudi, kako se vključiti v interaktivno FB skupino (potrebujete geslo).

Ko boste upravljali z vadbeno in meritveno tabelo, se priporoča uporaba google maila in brskalnika Chrome ter uporabo računalnika.

Želim vam prijeten in uspešen preporod!

 

  • FUNKCIONALNO MEDENIČNO DNO

Hvala za zaupanje in nakup programa! V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Če se niste prijavili z gmail računom, vas bo sistem prijazno prosil, da se prijavite z njim. Vse nastavitve boljše delujejo, če uporabljate googlov mail. Če ga nimate, predlagamo, da odprete enega zgolj v ta namen. Odprtje google računa vam vzame največ par minut. Ko vstopite, najprej poiščete NAVODILA ZA UPORABO, nato UVODNI VIDEO, nato pa kliknete na TABELO z imenom 10 tedenski razpored vaj. Ko se vam odpre tabela, najdete v njej 10 zavihkov z desetimi tedenskimi tabelami. Za vsak dan v tednu je označeno bodisi kateri video si pogledate, bodisi katere vaje izvajate. Do vsebine enostavno dostopate tako, da kliknete na ime, na primer ‘Telesno jedro’.

 

  • JUNGLE KID

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. najprej poiščite dokument z naslovom KAKO UPORABLJAMO PROGRAM. Program je sestavljen iz glavnih videov in mapice ‘Dodatno gradivo’. Glavni videi se delijo na 2 dela: Jungle Kid in MiniFootprints. V osnovi so Jungle Kid vaje sestavljene tako, da otrok in starš vadita skupaj (in imata oba korist), MiniFootprinst pa so stopalne igrice za krepitev zdrave strukture stopal in drže za otroke, lahko pa jih seveda izvajajo tudi starši. Pri določenih videih je v naslovu označena tudi starost, na primer (3+), kar pomeni, da so vaje primerne za otrok stare od treh let dalje. Sicer je razpon vaj med 1,5 let do 10 let. Program ni zaključen. Z nakupom dostopa do tega programa, ste kupili dostop za nedoločen čas, kar pomeni, da boste brezplačno lahko dostopali do vseh novih vsebin, ki so še v nastajanju.

 

  • JUNGLE FIT MAMA

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Program je razdeljen na 6 mapic, vsaka predstavlja en vadbeni mesec. V vsaki mapi se nahaja en cca 30 minutni vadbeni video za mamo in en video za vadbo mame in otroka skupaj iz programa Jungle Kid. Poleg dveh videov, vsakemu mesecu pripadata še vsaj dve drugi koristni tekstovni ali video objavi s koristnimi življenjskimi napotki, vezanimi na biomehaniko ali prehrano.

 

  • FIT V PISARNI

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Najprej poiščite NAVODILA ZA IZVAJANJE PROGRAMA. Program je sestavljen iz vadbene tabele in  mapice ‘Dodatno gradivo’. Ko odprete vadbeno tabelo, z naslovom ‘Začni tukaj! Navodila po korakih’, boste v njej našli sledeče zavihke: 1. korak, 2.korak…5.korak, Vadba, in nato dodatke: 1.dodatek, 2.dodatek, 3.dodatek.. Pod zavihkom ’VADBA’ boste našli vadbeno tabelo, vaje razdeljene za vsak dan v tednu. Za ogled posameznega videa je potrebno klikniti na ime vaje.

0