NAVODILA OB NAKUPU ONLINE PROGRAMOV

Vsi online programi se nahajajo na ‘spletnem oblaku’ google drive. V primeru, da vam jih vaš telefon ne bi mogel odpreti, si poglejte navodila TU!

Predlagamo, da do programa vedno dostopate iz vašega Google Drive računa, pod zavihkom ‘V skupni rabi z mano’ (tudi na telefonih), ker je predstavnost boljša, kot če dostopate z maila, ki ga dobite ob nakupu programa (Obvestilo iz Google Drive-a).

 

 • POPORODNI PREPOROD

Hvala za zaupanje in nakup programa! Program lahko spremljate na dva načina, preko zaprte  FB skupine in/ali preko ‘spletnega oblaka’ google drive. Na mail boste dobili še en mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, s katerega vam bo poslan dostop do programa. Zato obvezno poglejte tudi v spam! V tej mapi boste našli vsa nadljna navodila med drugim tudi, kako se vključiti v interaktivno FB skupino (potrebujete geslo).

Ko boste upravljali z vadbeno in meritveno tabelo, se priporoča uporaba google maila in brskalnika Chrome ter uporabo računalnika.

Želim vam prijeten in uspešen preporod!

 • CELOSTNA NOSEČNOST

Hvala za zaupanje in nakup programa! V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Če se niste prijavili z gmail računom, vas bo sistem prijazno prosil, da se prijavite z njim. Vse nastavitve boljše delujejo, če uporabljate googlov mail. Če ga nimate, predlagamo, da odprete enega zgolj v ta namen. Odprtje google računa vam vzame največ par minut. Prav tako je optimalno, če za odpiranje programa uporabljate google Chrome brskalnik in računalnik ali če imate na telefonu nameščeno aplikacijo za google drive. Ko vstopite, najprej poiščete NAVODILA ZA UPORABO. če imate dodatna vprašanja nam pišite na info@vadbenaklinika.si.

Želim vam čudovito nosečnost in božanski porod!

 • FUNKCIONALNO MEDENIČNO DNO

Hvala za zaupanje in nakup programa! V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Če se niste prijavili z gmail računom, vas bo sistem prijazno prosil, da se prijavite z njim. Vse nastavitve boljše delujejo, če uporabljate googlov mail. Če ga nimate, predlagamo, da odprete enega zgolj v ta namen. Odprtje google računa vam vzame največ par minut. Ko vstopite, najprej poiščete NAVODILA ZA UPORABO, nato UVODNI VIDEO, nato pa kliknete na TABELO z imenom 10 tedenski razpored vaj. Ko se vam odpre tabela, najdete v njej 10 zavihkov z desetimi tedenskimi tabelami. Za vsak dan v tednu je označeno bodisi kateri video si pogledate, bodisi katere vaje izvajate. Do vsebine enostavno dostopate tako, da kliknete na ime, na primer ‘Telesno jedro’.

 

 • JUNGLE KID

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. najprej poiščite dokument z naslovom KAKO UPORABLJAMO PROGRAM. Program je sestavljen iz glavnih videov in mapice ‘Dodatno gradivo’. Glavni videi se delijo na 2 dela: Jungle Kid in MiniFootprints. V osnovi so Jungle Kid vaje sestavljene tako, da otrok in starš vadita skupaj (in imata oba korist), MiniFootprinst pa so stopalne igrice za krepitev zdrave strukture stopal in drže za otroke, lahko pa jih seveda izvajajo tudi starši. Pri določenih videih je v naslovu označena tudi starost, na primer (3+), kar pomeni, da so vaje primerne za otrok stare od treh let dalje. Sicer je razpon vaj med 1,5 let do 10 let. Program ni zaključen. Z nakupom dostopa do tega programa, ste kupili dostop za nedoločen čas, kar pomeni, da boste brezplačno lahko dostopali do vseh novih vsebin, ki so še v nastajanju.

 

 • JUNGLE FIT MAMA

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Program je razdeljen na 6 mapic, vsaka predstavlja en vadbeni mesec. V vsaki mapi se nahaja en cca 30 minutni vadbeni video za mamo in en video za vadbo mame in otroka skupaj iz programa Jungle Kid. Poleg dveh videov, vsakemu mesecu pripadata še vsaj dve drugi koristni tekstovni ali video objavi s koristnimi življenjskimi napotki, vezanimi na biomehaniko ali prehrano.

 

 • FIT V PISARNI

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Najprej poiščite NAVODILA ZA IZVAJANJE PROGRAMA. Program je sestavljen iz vadbene tabele in  mapice ‘Dodatno gradivo’. Ko odprete vadbeno tabelo, z naslovom ‘Začni tukaj! Navodila po korakih’, boste v njej našli sledeče zavihke: 1. korak, 2.korak…5.korak, Vadba, in nato dodatke: 1.dodatek, 2.dodatek, 3.dodatek.. Pod zavihkom ’VADBA’ boste našli vadbeno tabelo, vaje razdeljene za vsak dan v tednu. Za ogled posameznega videa je potrebno klikniti na ime vaje.

 

 • ZDRAVA STOPALA

Hvala za zaupanje in nakup programa!  V roku 24 ur boste prejeli mail z naslova vadbenaklinika@gmail.com, kjer bo dostop do ‘spletnega oblaka’ google drive, kjer se nahaja program. Najprej poiščite NAVODILA ZA IZVAJANJE PROGRAMA. Program je sestavljen iz dveh programov, glede na vaš tip stopal. Tip stopal ugotovite v mapi Testiranja & meritve. Poleg tega vsebuje program tudi poseben del za otroke z imenom Stopalne igrice.

 

Tudi v vseh sledečih (spodaj naštetih) online programih boste našli NAVODILA ZA IZVAJANJE PROGRAMA, ki si jih obvezno poglejte pred začetkom izvajanja. Tam boste našli vse, kar potrebujete vedeti za izvajanje programa.

 

Hvala za zaupanje!

 

 • POPOLNI PLANK
 • GIBANJE BREZ BOLEČIN IN VADBE
 • ODKLENI VRATNO GRBO
 • TRENING FASCIJ & VRELEC MLADOSTI