NAVODILA IN POGOJI OB NAKUPU ONLINE PROGRAMOV

Online programi se nahajajo na novi platformi za spletne vadbene programe FitCrea, razen programov Jungle Fit Mama, Jungle Kid, Zdrava stopala, Trening fascij & vrelec mladosti, Transformacija, Popolni plank, Fit v pisarni, Zdravo črevo & Zdravo telo, Resetiraj se in trening z vibracijsko palico Revolucija, ki se nahajajo v ‘spletnem oblaku’ google drive. V primeru, da vam jih vaš telefon ne bi mogel odpreti, si poglejte navodila TU!

Predlagamo, da do teh programov (Google drive) vedno dostopate iz vašega Google drive računa, pod zavihkom ‘V skupni rabi z mano’ (tudi na telefonih), ker je predstavnost boljša, kot če dostopate z maila, ki ga dobite ob nakupu programa (Obvestilo iz Google Drive-a).

Nobenega od programov si ne morete naložiti na vašo napravo. Vaše pravice, ki jih pridobite z nakupom, obsegajo ‘le’ dostopanje do vsebine programov, za kar potrebujete internetno povezavo.

Program lahko uporablja samo ena oseba, zato je prepovedano katerikoli del vsebine programa posredovati drugim osebam.

Do programa (razen, če ne pride do zlorab ali višje sile – kot bi bilo ‘sesutje’ spletne platforme, kjer se nahajajo) dostopate za nedoločen čas.

Za kupljene programe ne vračamo kupnine.

Vadite na lastno odgovornost.