Zaradi Aljine strasti do anatomije in fiziologije stopal, dihanja, stabilizacije telesa in telesne drže, so se nanjo začele obračati mamice z otroki. Podlaga za to so bili predvsem napisani članki:

Najpogosteje starši iščejo pomoč za svoje otroke za:

  • odpravljanje dihanja skozi usta
  • za odpravljanje ploskih stopal in hallux valgusa
  • za izboljšanje telesne drže
  • z gibanjem inducirana astma
  • otroci športniki
otroci_slika-2

Kako jim pomaga?

 

Z DIHALNIMI IGRICAMI..

Dihalne igrice otroka skozi igro učijo bolj kvalitetnega dihanja in dihanja skozi nos. V igro povabimo tudi starše, kjer otroci pridobijo zaupanje in vzor – starši pa se tako naučijo igric za izvajanje doma. Podlaga za dihalne igrice izhaja iz literature Dr. Buteyko & Dr. Mew. Otroci imajo te igrice zelo radi, saj se sploh ne zavejo, da pri tem dihajo skozi, da dihajo tišje in da dihajo manj!

S starši se tudi pogovorimo o možni izbiri naravnega zobozdravstva v Sloveniji.

S STOPALNIMI IGRICAMI..

Sodobni otroci imajo pogosto težave z neustreznim razvojem stopal in slabe drže. S pomočjo preprostih in zabavnih igric, najdemo veliko načinov za krepitev stopalnih lokov, trebušne muskulature in drugih stabilizatorjev dobre drže. S starši in otroci se tudi pogovorimo, katere dejavnike v svojem okolju bi lahko spremenili v prid gibanju in boljšemu razvoju (vrsta obutve, sedenje na tleh, vrste športnih aktivnosti, gibanje v domači dnevni sobi..)

otroci_slika-3

Kolikšna je ponavadi starost otrok?

Obravnavani otroci so večinoma stari med 4 in 17 let.

 

Kako poteka individualna obravnava?

Na individualno obravnavo se morate naročiti. Lahko preko spodnjega obrazca, info maila, telefona, facebooka.. Termini so možni tako v dopoldanskem kot popoldanskem času, izjemoma tudi ob sobotah (za oddaljene družine). Srečanje traja 45 minut. S seboj ne potrebujete ničesar.

 

Koliko srečanj je potrebnih?

Ko gre za obravnavo dihanja in stopal, zadostuje ena obravnava, saj dobite vsa navodila z videi ali zapisana navodila. Če gre za korekcijo telesne drže, se lahko na vašo željo uredi paket treh obiskov, obiski pa potekajo 1x mesečno.

 

Ali se srečanja lahko udeležijo vsi sorojenci oziroma cela družina?

Da, seveda! To je celo zaželeno, saj je pri realizaciji cilja skoraj nujno, da sodeluje in se podpira cela družina. Gre za nov, bolj zdrav način življenja, ki je koristen za vse, tako za otroke, kot starše. Poleg tega imamo v vadbenem studiu tudi igrala in plezala, tako da se otroci vedno lahko ‘samo’ ali tudi poljubno igrajo.(Medtem, ko se spontano igrajo, se opazuje njihovo gibanje).

otroci_slika-4

Koliko stane in kaj dobimo za to vsoto?

 

CENIK

 

Cena individualnega srečanja je 45 eur in vsebuje individualni program vaj ter morebitno naknadno podporo (po telefonu ali mailu).

 

Ali imate tudi online program za otroke?

Da, to je program JUNGLE KID!

Raziščite še več vsebin na temo: