KLIKNI TUKAJ IN PREVERI, KAJ TE LOČUJE OD BOLJŠE TELESNE DRŽE!

Mnenja strank

Na Vadbeni kliniki se vedno trudimo pustit dober vtis, preberite kaj o nas pravijo naše cenjene stranke.

Aljina poporodna terapevtska vadba dela čudeže.
Zmanjšal se mi je obseg pasu, nehal me je boleti hrbet in imam veliko več moči in energije skakati naokoli s svojim sinkom! Vsec mi je, da se Alja posveti popolnoma na individualni ravni in te 'skenira' celega, od stopal do glave, kajti pravi da je v telesu vse povezano in prepleteno.Namrec sama nimam te discipline, in mi je vsec, da sem vodena;)

Stančka Šukalo

Drugace pa HVALA KER SI! Morem ti povedat, da mi res daješ tisto pravo voljo in me drziš gor! Naporni dnevi so za mano, ampak se nič ne pregresim! In sem pridna! In to zaradi tebe! Vem da bi drugače že zdavnaj obupala, ampak enostavno mi daš tisto pravo voljo, energijo! Pa toliko se trudiš in me zalagaš z informacijami. Res ful hvala!

Mateja Germič, mamica

Aljo sem našla preko facebookove skupine Mamice telovadijo in takoj sem ji poslala sporočilo, kajti od poroda naprej so me pestile grozne bolečine v levi nogi. Kasneje so mi odkrili premik medenice in artrozo. Takoj mi je prijazno in popolnoma nevsiljivo odgovorila in tako sva se začele srečevat. Z njeno pomočjo danes lahko hodim, ker prej sem nogo vlekla za sabo. Tudi ostale bolečine so skoraj že izvenele. Je profesionala, svoje delo opravlja res z veseljem in njeni nasveti mi pridejo prav vsak dan, saj mi je na voljo, tudi ko ne vadiva skupaj. Je res nakaj kar si vsaka mamica želi po porodu, tudi tiste brez težav, zgolj za ohranjanje kondicije. Vadba z njo mi ni muka, saj se znava obe tudi pošaliti na njen ali moj račun in tako združiva prijetno s koristnim. Toplo priporočam.

Nana Nives Nose, mamica

Z Aljo sva se povezali preko skupine na fb, kjer sem opisala svoje težave in me je kontaktirala na zasebcu. Dogovorili sva se, da pridem k njej. Nisem si niti predstavljala, kako naj bi vse skupaj izgledalo, potekalo.,.. No, ko pridem k njej, je vse potekalo zelo sproščeno... po uvodnem klepetu, mi je najprej vse teoretično razložila; katere mišice vse delujejo, kje se katera nahaja in potem pokazala, kako jih krepiti. Potem je ugotovila, da imam še za 4 prste diastaze rektusov trebušnih mišic - groza! zato mi je skombinirala vaje posebej za moj primer: imam namreč še simfiziolizo in hernijo (bila tudi operirana). V glavnem ... Alja je luštna, preprosta in profesionalna mlada mamica, ki pomaga nesrečnicam s težavami, kot jih imam jaz :)

Maja Izgoršek, mamica treh otrok

Ko sem bila po poškodbi najbolj na tleh, mi je Alja s svojim pozitivizmom obudila upanje na to, da bom nekoč spet kot nova.

Ana R.M., mamica

Alja je super!!! Ko sem se odločila, da me bo ona vodila skozi vaje primerne za razmak trebušnih mišic, nisem bila prepričana, da bom pri tem vztrajala. Toda bilo je čisto drugače. Alja je bila vedno dosegljiva, tako da sem se ji lahko kadarkoli potožila, ona pa me je znala vzpodbuditi, da sem nadaljevala. Ta njena pripravljenost komuniciranja je seveda glavni razlog, da so bili rezultati vidni že po štirinajstih dnevih. Naj omenim še to, da mi je zelo veliko pomenilo, da mi ni samo pokazala vaj temveč mi je tudi razložila za katere mišice je kakšna vaja ter kako so povezane in kako delujejo. To je bil tudi glavni razlog, da sem ji že od začetka popolnoma zaupala. Alja, hvala!

Taneja Hribar, mamica dveh otrok

Aljo sem spoznala pred kratkim, ko sem po drugem porodu nesrečna ugotovila, da moje telo ni več takšno, kot sem ga bila navajena. Alja se je izkazala za pravo rešitev za moje težave. Všeč mi je, da ima ogromno teoretičnega znanja, ki ga odlično prenaša v prakso. Ne nauči te zgolj pravilnega izvajanja vaj, ampak ti  točno razloži čemu je vaja namenjena.Polna je koristnih nasvetov za vsakdanje življenje, med drugim kako se gibati, sedeti ali nositi otroka. Pri vsem izhaja iz svojih izkušenj, saj je tudi sama mamica z istimi problemi. Mislim, da boljše trenerke ne bi mogla najti in se veselim še nadaljnjega sodelovanja z njo.

Ana, mamica dveh otrok

Minilo je že 2 leti in pol odkar sem rodila, težave s križem pa se niso nehale. Imela sem tudi še precej viden trebušček, ampak niti pomislila nisem, da bi to lahko bilo zaradi poroda ali zaradi nosečnosti, kaj šele, da je (tudi) to povezano z bolečinami v križu. Prepričana sem bila, da sem enostavno debela, pa čeprav imam zelo zdrav življenjski slog, veliko gibam (pol ure teka na dan, fizično delo v službi, pa seveda aktivnosti z otrokom) in se prehranjujem zdravo (ja, tudi kalorije štejem).

Zaradi težav s križem sem bila najprej pri splošni zdravnici, ki me je poslala na fizioterapijo, pa ni bilo čisto nič boljše. Kvečjemu slabše. Nato sem bila na akupunkturi, akopresuri, kranio-sakralni terapiji, pri kiropaktiku, fitnes inštruktorju, pilates inštruktorju, vseh sort maserjev… Vse je nekako omililo ali začasno odpravilo bolečino v križu, ampak nič ni delovalo dolgoročno.

Po približno dveh mesecih redne vadbe po njenih navodilih, se je trebuh bistveno zmanjšal in tudi križ precej manj boli. Pa še ni konec. Nikoli se nisem preveč poglabljala v razlog za bolečino v desnem ramenu. Prepričana sem bila, da me boli, ker preveč forsiram desno roko in/ali spim v neugodnem položaju. Alja je sama opazila, da imam skoliozo, mi dala vaje tudi za to in bolečine v rami so se zmanjšale za 80%. V samo dveh mesecih!

Zavedam se, da je pred mano še dolga pot. Konec koncev se je to stanje kopičilo 3 leta (če upoštevam še obdobje nosečnosti) in bi bilo iluzorno pričakovati, da bo izginilo čez noč. Ampak gre! Končno vidim luč na koncu tunela!

HVALA Alja!

Andreja Saksida

Individualna vadba pri Alji Malis je bila nedvomno izvedena na ucinkovit in strokoven nacin. V casu vadbe me je Alja sproti popravljala in na ta nacin poskrbela, da sem vaje izvajala pravilno in s tem tudi ucinkovito. Posredovala mi je tudi napotke za vadbo doma. Individualno vadbo z Aljo Malis vsekakor priporocam. Poleg strokovnosti pa mi je bila vadba v veselje tudi zato, ker je potekala na sproscen nacin. Po vadbi sem se pocutila odlicno in jo vsekakor priporocam.

Suzana Poženel, učiteljica angleščine

AKTIVNOSTI O nas Blog Mnenja Video Brezplačni priročnik


Želite biti redno obveščeni o dogajanju na Vadbeni Kliniki?

(vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam)

Preverite tudi predal za vsiljeno pošto (spam).

X

Ste našli, kar ste iskali?

V nasprotnem primeru zahtevajte kratek brezplačen online program po meri!

Želim poizkusni brezplačni online program po meri!
X

Ste našli, kar ste iskali?

V nasprotnem primeru zahtevajte kratek brezplačen online program po meri!

Želim poizkusni brezplačni online program po meri!