KLIKNI TUKAJ IN PREVERI, KAJ TE LOČUJE OD BOLJŠE TELESNE DRŽE!

POPORODNI PREPOROD oziroma, kako je poporodno obdobje lahko priložnost, da:
✔izboljšamo držo
✔odpravimo diastazo rektusov
✔pozabimo na bolečine v križu in medenici
✔se znebimo urinske inkontinence
✔stopimo odvečne kilograme
✔in se povežemo same s seboj


Žal je zaradi nevednosti ponavadi ravno obratno. V zgornjem videu si poglejte, kako! 90 dnevni online program, ki poteka 'v živo', podpirajo strokovnjaki medicinske stroke kot so: ginekologinja, abdominalna kirurginja, fizioterapevtka, saj so ga preizkusile na lastni koži (v videu)!

 

Pridružite se prvemu slovenskemu 'FB LIVE' poporodnemu programu, kjer boste deležni popolne preobrazbe – od znotraj telesa navzven!

Program je primeren za vse mamice, ki so pred kratkim rodile ali pa je od tega minilo že več let pa so še vedno nezadovoljne s svojo držo, postavo, obsegom trebuščka in kakšno kapljico, ki uide!

 

Resetirajte svoje telo, tako kot Iris Mulej! V tem videu Iris trenira trebušček in izvaja ekskluzivno vajo Mišični steznik, ki zagotavlja 3-10 cm manjši obseg trebuščka na račun re-aktivacije globoke trebušne mišice.
 

POPORODNI PREPOROD je 90 dnevni online program, ki poteka ‘v živo’ preko Facebooka ali preko ‘spletnega oblaka’ Google drive.

 KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?


✔ Vsem ženskam takoj po porodu oziroma že v času nosečnosti ali kadarkoli kasneje v življenju.
✔ Vsem, ki so imele carski rez, epiziotomijo, ki dojijo.
✔ Vsem, ki imajo razmik v trebušni steni ali težave z zadrževanjem urina
✔ Vsem, ki imajo slabo držo, način dvigovanja in s tem povezane bolečine
✔ Vsem, ki se bojijo izvajati napačne vaje s katerimi bi si naredile več škode kot koristi.
✔ Vsem, ki jim motivacija hitro pade.
✔ Vsem, ki bi želele svoje telo optimalno pripravit na (novo) nosečnost!

 
KAJ VSEBUJE PROGRAM? 

✔ 90 različnih objav, ki jih lahko komentirate.
✔ Več kot 40 vadbenih videov razporejenih v vadbeno tabelo - po dnevih.
✔ Video predavanje o prehrani – drugače kot si lahko sploh zamislite.
✔ Prehranski vodnik in 10 prehranskih trikov, kot jih je zapovedala narava.
✔ Video, kako si dejansko izmerimo razmik trebušnih mišic (diastazo rektusov)?
✔ Video, kdaj je dobro da nosimo trebušni pas in kdaj je škodljivo?
✔ Video, kako se obvarujemo pred posledicami notranjega brazgotinjenja po carskem rezu?
✔ Video, kako masiramo presredek, če smo imele epiziotomijo ali raztrganine, da preprečimo brazgotinjnje tudi na mišicah medeničnega dna oziroma da jih preprečimo v bodoče?
✔ Več videov kako se pravilno gibamo (nosimo in dvigujemo otroke, dojimo, pobiramo igrače, lupinico..)?
✔ Video, kako pravilno nosimo nosilko, sploh če imamo razmik trebušnih mišic?
✔ Kako pri tem pravilno nosimo dojenčka, da mu ne naredimo škode?
✔ Video, kako pravilno ‘vozičkamo’, da ne kvarimo drže, ampak jo izboljšujemo?
✔ Video, kako si pomagamo pri bolečinah v zapestju?
✔ Video, kako si pomagamo pri bolečinah v medeničnem obroču?
✔ Video, kje delamo največje napake v gibalnem razvoju naših malčkov?
✔ Nekaj videov, kako se sprostimo?
✔ Video, kako odpravimo nosečniški celulit in povešene dojke po dojenju?
✔ Video, kako z ekscentričnim načinom krepitve mišic dosežemo optimalne učinke delovanja našega metabolizma? (Odpravimo odvečne kilograme ali jih pridobimo, če jih imamo premalo.)
✔ Kako najdemo čas zase?

Mnenje udeleženke programa Erike: 

 

Rezultati mamic po 60ih dneh programa:

Rezultati mamic po končanem programu:

Poglejte si to zavidljivo preobrazbo mamice Mojce nastran, 2 otročka, ki je v programu 90 dnevni POPORODNI PREPOROD takole sanirala diastazo, zmanjšala obseg, klograme, izboljšala držo in počutje in to v 'družbi' dveh otročkov!
Pa še njeno sporočilo:
"Na žalost so moje slike bolj slabe, ampak vseeno se vidi rezultat.
Obseg čez popek se je zmanjšal iz 95 cm na 88 cm, pri kilogramih imam -4kg, vsekakor pa se vidi napredek, opažam bistveno boljšo držo, pravilnejše gibanje čez dan in dvigovanje, počepanje ... Nekih bolečin v križu že prej nisem imela. Se pa vsekakor počutim bolje in imam več energije.
Sem zelo zadovoljna, najprej zaradi odpravljene diastaze, pa tudi zaradi vse ostalih spremljajočih rezultatov. Vsekakor vem, da imam še rezervo pri prehrani, tako da bi se dalo še marsikaj :) Hvala Alja, za motivacijo in znanje, ki mi bo sigurno ostalo za vedno, kar najbolj šteje. Da si na dolgi rok ne delamo škode, ampak korist."
 

 

Tanja Kornet, mamica 2 otrok:
"Mamice, hvala za vso spodbudo in motivacijo. Naj vam napisem kaj se mi je zgodilo med 90 dnevnim poporodnim preporodom. Sem zadovoljna in zmotivirana, da jih ponovim (zadnji mesec sem malo zabušavala zaradi studija) in osvojim kot del vsakdana. Na prehrani se trudim.
Z vami mi je uspelo izgubiti 15 kg, 12 cm v pasu in zadrzevanje urina DRŽI!!!"
 

Še ena mamica je poslala svoj neverjetni dosežek preobrazbe. Poglejte samo, kako je mamica treh otrok popravila telesno držo, odpravila bolečine in koliko je zgubila v obsegih in kilogramih! Preberite še njeno zgodbo:
"Jaz se bom opogumila in pokazala svoj rezultat, nad katerim sem navdusena in trenutno (par minut po slikanju) ponosna in vesela k radio :)...skratka..ceprav pri programu nisem bila 100%..sploh zadnji mesec.. ( pomanjkanje casa..3 otroci, brez pomoci babic, dedkov.tet...).sem pa cez dan pri vseh opravilih razmisljala o pravilnih gibih...nasvetih Alje...ko me je kaj zategovalo sem se ustavila..mimogrede naredila kaksno vajo, ki se mi je tisti trenutek zdela najbolj primerna...masaza z zogicami je bila pa kar redno prisotna ( sploh za vretenca in misice okrog lopatic...)...pravilno gibanje skozi dan sem kar ponotranjila...veliko sem prehodila..pila sem res ogromno vode in se kar dobro drzala stran od sladkih pregreh..skratka sem 7 m po porodu in sem v treh mesecih izgubila 4 kg, 7 cm cez popek in 8 cm v bokih...bolecine in zategnjenost v vratu skoraj niso vec prisotne.. In iz stegen je skoraj popolnoma izpuhtel celulit ( kar je prvi opazil moj predragi) 😄😄..drza se mi je po mojem mnenju tudi precej popravila..energije je tudi vec...skratka jaz sem navdusena in res zelo vesela da sem se srecala s preporodom. Hvala ti Alja za vse!!!😘❤..za nadaljevanje se trenutno nism odlocila, ker imam trenutno res prevec vsega...se bom pa vsekakor na jesen... Evo se slikce prej in potem.."

Mamica 2 otrok, Anja Drgan Lazar, po končanem 90 dnevnem programu.
In še moja izkušnja...kaj bi lahko povedala na kratko? Najboljša vadba, še boljša trenerka in najboljša skupina. Ogromno motivacije, super vaje in top mini triki za še boljše rezultate. Punce hvala vsem in vsaki posebej.
Ko v 90 dneh izboljšaš celotno držo, se znebiš bolečin in končno tudi nosečniškega trebuška, si lahko sploh želiš še kaj boljšega? In to z povsem preprostimi vajami, brez hudega napora, švica in hudega odrekanja hrani. Joj in da ne pozabim še na najboljši del, samomasaža ;) kot bi imel osebnega maserja vsako minuto ob sebi...the best ;)
Že na slikah se vidi sprememba, tu pa so še številke: -10 cm v pasu in - 4 kg ;)

KAJ O PROGRAMU MENI STROKA?

KATARINA GALIČ JERMAN, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva ter mati


Ogledala sem si kar nekaj video posnetkov, poskusila vaje in odkrito rečeno sem vesela, ko vidim, da so poudarki na bistvenih stvareh.... drža telesa, metabolizem, poporodnih težavah in pomoči ženskam pri vzpostavitvi normalne " aktivnosti" že samo ob gospodinjskih opravilih. Čestitam! Namreč zato, ker ste združila modern način življenja, multifuncionalnost ženske vloge v današnjem svetu, ob katerem vedno znova primanjkuje časa , da ženske poskrbimo same zase, in vsakodnevno aktivnost, ki jo lahko ob " pravilno" izvedenih gibih " izrabimo" sebi v prid.
Pohvala z moje strani in z veseljem bom spremljala nove ideje še naprej!!!

ANJA JOVANOVIČ KUNSTELJ dr. med., Specialistka splošne kirurgije, mama treh otrok

Kot mamica in kot profesionalka, ki se pri svojem delu srecujem z zenskami, ki imajo nepravilnosti trebusne stene, Aljin program iz srca priporocam. Njene usmeritve so korektne, strokovno utemeljene in zenskam predstavljene na prijeten nacin. In kar steje najvec - rezultati so vidni.

 Na naš program prisega tudi Drogerie Markt!

(Na sliki kupon za INDIVIDUALNO obravnavo na Vadbeni kliniki in ne online program.)

 

PREDNOSTI PROGRAMA:

✔ Brez obveznosti ob točno določeni uri na točno določenem kraju. Vse objave (videe) se lahko gleda za nazaj in se jih izvaja kadarkoli - in to doma!
✔ Program je lažje 'prebavljiv', ker se ga dozira v najmanjših možnih enotah dnevno in ravno to zagotavlja uspeh!
✔ Program ni primerljiv z nobenim drugim podobnim programom, saj temelji na 'evidence based' vadbenih programih.
✔ Pokriva področja vseh globokih mišic trupa (med njimi globoka trebušna mišica, mišice medeničnega dna, trebušna prepona..)
✔ Nevromišična koordinacijo globokih in površinskih mišic.
✔ Tonifikacija in elastičnost površinskih mišic in fascij.
✔ Korekcija telesne drže.
✔ Izguba odvečne telesne teže.
✔ Zavedanje pravilnega gibanja skozi gospodnijska dela in materinstvo.
✔ 
Nasveti za boljši gibalni razvoj vaših otrok.
✔ Prihranek kar za 101€ v primerjavi z istim programom ena na ena na Vadbeni Kliniki!

Tudi če ste še v zadnji fazi nosečnosti ali med programom ponovno zanosite, še vedno lahko izvajate večino vaj, saj imajo vse vaje tudi oznako za nosečnice.

 TAKOJ prenehajte z napačnimi vajami in si nehaj delati škodo!

 Poglejte si zakaj!

PROGRAM JE PRIMEREN TUDI ZA VSE Z:

✔ Diastazo rektusov
✔ Urinsko inkontinenco
✔ Bolečinami v križu

Poglejte si video, kako se spraviti v formo po porodu - pogovor udeleženk programa z Aljo Malis.


Vrednost tega programa je neprecenljiva, saj nikjer drugje ni moč dobiti toliko strokovnega znanja in toliko motivacije na enem mestu! Oboje pa je predpogoj za uspeh!

 'FB LIVE' VADBE NE BOSTE NIKOLI ZAMUDILI! Vse gradivo, ki bo objavljeno, boste lahko gledali za nazaj še najmanj eno leto! Tudi, če bi vmes zboleli ali šli na dopust, vas program 'počaka' tam, kjer ste ga zapustili in samo nadaljujete.

CENA PROGRAMA 67,00€

 

ČE NE PRAKTICIRATE FB, LAHKO KUPITE DOSTOP DO ISTEGA PROGRAMA, KI NI VEZAN NA FACEBOOK, AMPAK JE NALOŽEN NA POSEBNO PLATFORMO GOOGLE DRIVE. 


Tako poceni, da nam že grozi nevarnost, da ne bi izpadlo ceneno. Ampak to ceno si lahko privoščimo zato, ker vas toliko zaupa programu in  resnično želimo, da spremenite svoj odnos do telesa in vadbe - ZA VEDNO!

Tukaj so podatki za nakazilo. 

  

 


Sarina sprememba po samo 14-ih dneh izvajanja programa!

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:

  1. Ali se lahko pridružim zadnji skupini, ki se je začela maja? Da, seveda. Naslednja skupina se bo oblikovala šele sredi septembra in v vmesnem času sprejemamo mamice v trenutno skupino. Vsak dan se nam pridruži par novih mamic. Ko se priključiš programu, začneš z dnevom ena. V iskalno lupo vpišeš #DAN1 in takoj se ti prikaže objava (video naloga) s prvega dne. Tudi komentiraš in sprašuješ lahko vse za nazaj.

  2. Ali moram gledati videe točno ob določenem času? Ne, kje pa! Ko so videi enkrat naloženi, ostanejo tam. Noben video dejansko ne poteka v živo, saj so vsi prej posneti v studiu. Videe lahko pogledaš kadarkoli in kolikokrat želiš!

  3. Ali imam program na voljo samo 90 dni? Ne. Program imaš na voljo kar 365 dni!

  4. Kako vem, če vaje prav izvajam? Vsi videi so zelo nazorni, posneti z drugimi mamicami in upoštevajoč prakso vsaj 300 mamic v živo. V kolikor bi bila negotova, imaš dve možnosti: da me vprašaš s komentarjem pod objavo ali da se naročiš na en obisk tudi v živo ena na ena. Sicer so pa vse vaje zasnovane tako, da tudi, če bi bile izvedene nepravilno, ne morejo povzročati škode, samo manj so lahko učinkovite. In glede na to, da je v programu res toliko različnih vaj, ti bodo kakšne bolj pisane na kožo od drugih. In prav je tako, saj smo različnih drž in z različnimi težavami.


  5. Ali so vaje podobne pilatesu, morda jogi? Ne, niti ena vaja ni takšna, ki bi jo že kdaj videla. Ravno to je čar programa. Gre za nove dimenzije in dojemanje gibanja, 3D edukacijo gibanja.

  6. Koliko časa po porodu lahko začnem s programom? S programom lahko začneš praktično takoj po porodu, ker ne gre za klasično vadbo, za katero potrebuješ okrevati cca 6 tednov in potem opraviti ginekološki pregled. V prvem mesecu programa se učimo najprej pravilno uporabljati svoje telo (dvigovati se, sklanjati, dvigovati, nositi, dojiti otroka, na pravilen način opravljati gospodinjska opravila..), nato se učimo pravilno dihati in začnemo uporabljati globoko mišično muskulaturo... vse, kar tako ali tako 'delamo' takoj po porodu, samo največkrat napačno. če si psihično pripravljena (si se navadila na novo bitje v tvojem življenjskem prostoru), potem se nam lahko pridružiš čim prej. Nekatere mamice se nam pridružijo že v zadnji fazi nosečnosti.

POMEMBNO OBVESTILO! Ko se prijaviš, te prosim, da če v 24 urah ne dobiš mojega odgovora, preveriš v mapi 'nezaželena pošta - spam' in če mojega odgovora ni tudi tam, mi pišeš na info@vadbenaklinika.si ali kličeš na 041 660 687 ali na FB! Vabim te še, da všečkaš moj osebni profil ALJA MALIS, da te bom lahko dodala v zaprto skupino in da všečkaš še FB stran Vadbena klinika za mamice in nosečnice.Ko se prijaviš, tudi zapiši, kje si izvedela za program! Hvala.

 

V kolikor se zgodi, da vam povezava na spodnjem prijavnem gumbu ne deluje ('pop-up'), mi pišite na fb profil ali na info@vadbenaklinika.si ali na 041/660-687!

 
 
Da, želim se prijaviti na 90 dnevni FB LIVE program Poporodni preporod!
 

 

Katera je najpomembnejša mišica človeškega telesa?

Zakaj trebušnjaki ne delujejo in celo škodijo?

Je vsako gibanje zdravo?

Otroci, ki se gibajo in hodijo bosi, imajo boljše možgane

Zamolčana dejstva o epiduralni, carskem rezu, umetnih popadkih, fetalnem distresu in oteženem dojenju

Nazaj na aktivnosti
AKTIVNOSTI O nas Blog Mnenja Video Brezplačni priročnik


Želite biti redno obveščeni o dogajanju na Vadbeni Kliniki?

(vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali tretjim osebam)

Preverite tudi predal za vsiljeno pošto (spam).

X

Ste našli, kar ste iskali?

V nasprotnem primeru zahtevajte kratek brezplačen online program po meri!

Želim poizkusni brezplačni online program po meri!
X

Ste našli, kar ste iskali?

V nasprotnem primeru zahtevajte kratek brezplačen online program po meri!

Želim poizkusni brezplačni online program po meri!